Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За чесність — подяка

У п’ятницю, 20 квітня, о 17.00 в Колонній залі мерії сто найактивніших платників податків Києва за підсумками 2006 року отримали нагороди від Київського міського голови Леоніда Черновецького. Серед нагороджених — Міжрегіональна Академія управління персоналом. Столичний голова особисто подякував організаціям, які зробили найбільші відрахування до міського бюджету.

Переможців нагороджували в десяти номінаціях, що відповідають десяти галузям столичного господарства: банки, інвестиційні компанії, транспорт, комунікації, товари споживання, енергетика, торгівля, виробництво продуктів харчування, медіа, будівництво.

Варто відзначити, що з минулого року ситуація з податками значно поліпшилася. До бюджету столиці за 2006 рік надійшло 6,1 млрд грн відрахувань, що на 50,7% більше, ніж за 2005 рік (+2,1 млрд грн), а лише за січень 2007 року державна скарбниця Києва одержала 412,2 млн грн, що майже на 62% більше, ніж за такий самий період 2006 року.

До десятки лідерів зі сплати податків увійшли такі відомі компанії, як ЗАТ «Київстар GSM», ВАТ «Райффайзен банк Аваль», ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України», ЗАТ «Оболонь» і ЗАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», Київська міська філія ЗАТ «Укртелеком», ЗАТ «Український мобільний зв’язок», Акціонерний комерційний банк «Правекс-Банк», АТ закритого типу «Українська незалежна ТВ-корпорація», ЗАТ холдингова компанія «Бліц-інформ».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com