Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Равин-антисіоніст підтримав «Хізбаллу»

Після жарких обіймів з іранським президентом Махмудом Ахмадинеджадом члени антисіоністської організації «Нетурей Карта» вирішили засвідчити повагу лідеру «Хізбалли», шейху Хасану Насралле. «Війна влітку 2006 року засвідчила, що ЦАХАЛ може далеко не все», — підбадьорив Насраллу Ісраель Гірш, один з лідерів «Нетурей Карта», повідомляє isra.com з посиланням на NRG-Maariv.

Ісраель Гірш, син рабина Моше Гірша, який обіймав посаду «міністра у справах євреїв» в уряді Арафата, напророкував Ізраїлю швидкий крах. Він також звинуватив єврейську державу в тому, що вона відповідальна за початок воєнної операції в Іраку.

Гірш благословив створення уряду національної єдності автономії. Члени «Нетурей Карти» сподіваються отримати посаду міністра в новому кабінеті Ісмаїла Ханії. Равин критикував главу ПА Махмуда Аббаса за його «капітуляцію перед американцями і сіоністами». Він засудив ФАТХ за те, що той «не може сприйняти нову реальність» і намагається повернути собі владу. Водночас Гірш наголосив, що «будь-який ісламський режим кращий за сіоністський».

Лідерів арабської громади Ізраїлю Гірш розкритикував за те, що вони стали депутатами кнесету: «Вони гадають, що, ставши парламентарями, зможуть боротися за права арабів, а це не так. Ставши депутатами, вони визнали інститути сіоністської держави».

Рабин висловив сподівання на те, що незабаром буде проголошено незалежну палестинську державу, а в найближчій перспективі «Всевишній, як сказано у Книзі Амоса, знищить Ізраїль». Як це відбудеться, Гірш не знає.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com