Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хто не дотримується толерантності

Печерський районний суд Києва розглянув черговий позов Міжрегіональної Академії управління персоналом до ДП «Столичні новини» (Видавець щотижневика «CN- Столичные новости» і газети «CN-Новости — колишня «CN-Столичка») про захист честі, гідності і ділової репутації та відшкодування завданої моральної шкоди.

Предметом позову стали наклепницькі висловлювання В.Рабиновича на адресу МАУП і її видань. Зокрема, «головний єврей» України стверджував, що журнал «Персонал» і газета «Персонал Плюс» явно послуговуються у своїх публікаціях цитати із «Майн Кампф». Крім того, він безпідставно, брехливо і злочинно стверджував, звертаючись до читачів газети і широкої громадськості: «Вы знаете, отдельный вирус, попавший в организм человека, можно вылечить быстро. Но гораздо важнее глобально уничтожить источник заразы. А настоящим отравляющим мир и спокойствие источником заразы в Украине является Межрегиональная Академия управления персоналом (МАУП), сеющая бандитизм, оголтелый национализм и межнациональную вражду. К МАУП сегодня прилепились различные бандитские структуры, они финансируют разжигание межнациональной розни, бандитизм и терроризм. Свою подготовку к антиконституционным действиям они даже не скрывают — почитайте их издания!..»

Всебічно проаналізувавши матеріали справи (представники Рабиновича надали до суду цілий мішок «компромату» у вигляді публікацій у виданнях МАУП), суд не знайшов не тільки схожості цих публікацій з гітлерівським «Майн кампф», а й найменших ознак того, що ці публікації якимось чином суперечать чинному вітчизняному і міжнародному законодавству або містять матеріали не толерантні і антигуманні. Зайвий раз продемонстровано абсурдність тверджень сіоністських вітчизняних і міжнародних ЗМІ про «антисемітизм», «расизм» і розпалювання релігійної ворожнечі МАУП.

Суд 16 березня 2007 року виніс рішення, яким задовольнив позов Академії, зобов’язавши видання Рабиновича спростувати всі наклепницькі висловлювання і стягнув з правопорушників кілька тисяч гривень відшкодування завданої моральної шкоди.

На жаль, органи прокуратури чомусь «побоюються» В.Рабиновича, ніяк не можуть порушити кримінальних справ проти нього і відповідних посадових осіб, винних у невиконанні судових рішень за попередніми позовами, а також у незаконному звинуваченні МАУП у бандитизмі, тероризмі й антиконституційних діях. Можливо, вони ще не стали дорослими за роки незалежності, а можливо, вони не зовсім незалежні у прийнятті рішень? У результаті один з головних правопорушників України (наше оціночне суження, яке базується на багатьох судових рішеннях) продовжує «гуляти» на свободі і разом з О.Фельдманом, ще одним «видатним харківським євреєм», базікає про необхідність дотримання толерантності в українському суспільстві. Всім неупередженим людям зрозуміло, хто є насправді «отравляющим мир и спокойствие источником заразы в Украине».

Департамент правового захисту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com