Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП — лідер в галузі вітчизняної освіти

Щороку Торгово-промислова палата України спільно з інформаційно-аналітичним агентством «СтатІнформКонсалтинг» та Всеукраїнським фондом сприяння міжнародному спілкуванню «Українське народне посольство» організовують та проводять національний бізнес-рейтинг, визначаючи, на основі офіційних даних Держкомстату, абсолютних лідерів та переможців у всіх галузях народного господарства України.

Цього року переможцем національного бізнес-рейтингу з присвоєнням звання «Лідер галузі» за основним видом діяльності «Вища освіта» визнано Міжрегіональну Академію управління персоналом у формі акціонерного товариства закритого типу. Академія також посіла перше місце за критеріями «Обсяг реалізованої продукції» та «Чистий прибуток» за бездоганну якість наданих освітніх послуг та прозору фінансово-економічну діяльність.

Організатори заходу впорядковують та видають каталог Торгово-промислової палати України з переліком усіх установ та підприємств України, які беруть участь у бізнес-рейтингу.

Торгово-промислова палата України, відповідно до чинного законодавства, є недержавною неприбутковою організацією, яка на добровільних засадах об’єд­нує юридичних осіб та громадян України.

Свого часу лауреатами Всеукраїнського фонду сприяння міжнародному спілкуванню «Українське народне посольство» були президенти та прем’єр-міністри України.

(На знімку: ректор МАУП Микола Головатий з нагородами Національного рейтингу)

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com