Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Біди чужої не буває!

Голові Наглядової ради Міжрегіональної
Академії управління персоналом
Щокіну Г. В.

Діяльність нашої організації спрямована на допомогу виконання державних програм у збереженні здоров’я українського народу, розвиток міжнародного співробітництва з європейськими країнами, підтримку та реалізацію ініціатив профе-сійної медичної, освітянської та юридичної спільноти щодо вирішення актуальних практичних і наукових проблем в Україні.

Задля налагодження міжнародних контактів та співпраці між студентською молоддю України та Франції пропонуємо Вам узяти участь у благодійній акції в рамках міжнародного проекту «Біди чужої не буває!». Цей захід присвячено Всесвітньому дню здоров’я і спрямований він на об’єднання студентів різних країн для подолання соціальних негараздів в Україні.

Під час проведення заходу в Україну прибуде 140 студентів престижних вищих навчальних закладів Франції, які привезуть на 35 вантажівках 19 тонн гуманітарної допомоги (медичне обладнання, діагностичну апаратуру та канцелярські приладдя) для лікарень та шкіл України.

Беручи до уваги, що саме у Вашому ВНЗ стартував загальнонаціональний дитячий та молодіжний рух «Здоров’я молоді — в її руках!», який зумів об’єднати підростаюче покоління та студентську молодь України навколо актуальних проблем сьогодення, просимо Вашого сприяння у розвитку міжнародної співпраці між студентською молоддю Франції та МАУП.

З повагою та сподіванням на плідне співробітництво,
Доктор Крістіан,
Президент Міжнародного Фонду «АІСМ Україна»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com