Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Непокаране зло...

Генеральному прокуророві України
О.Медведьку

Листом-заявою від 2.11.2006 р. №1 на адресу Генеральної прокуратури України, який підписали представники восьми відомих українських організацій, повідомлено, що, виступаючи 27 жовтня 2006 року на нараді ректорів вищих навчальних закладів Харківського регіону, заступник міністра освіти і науки України М.Степко вчинив кілька дій, які містять ознаки злочинів або свідчать спробу їх скоїти. Зокрема, він закликав до знищення більшості ВНЗ України і розкрив механізм такого злочинного процесу. Особливо дісталося Міжрегіональній Академії управління персоналом, яку М.Степко піддав безпідставній обструкції.

Не наводитимемо висловлювання пана-товариша заступника міністра — про це детально написано в листі-заяві і додано стенограму наради.

У відповідь на звернення ми отримали листа №07/1/1-653004 від 28.12.06 р. за підписом заступника начальника управління — начальника відділу нагляду за дотриманням законів щодо прав і свобод громадян Генеральної прокуратури України О.Онищенко, де він повідомляє: Генеральною прокуратурою за результатами перевірки, проведеної 14.12.06, у порушенні кримінальної справи відмовлено на підставі п.2 ст. 6 КПК України у зв’язку з відсутністю складу злочину.

Ніхто з тих, хто підписав лист-заяву, не був ознайомлений з матеріалами перевірки і мотивами відмови у порушенні кримінальної справи.

Безкарність, як відомо, породжує нові злочини.

Так, Міністерство освіти і науки України, знову ж таки з вини С.Ніко-лаєнка, М.Степка і В.Шин-карука, скоює нові злочини, відмовляючи випускникам МАУП у видачі близько 1 000 дипломів за оформ-леними у січні 2007 р. документами. До того ж знову безпідставно відмовляють у видачі ліцензій філіям Академії.

Ми вимагаємо детальнішого розслідування злочинної акції, яка відбулася 27 жовтня 2006 року у Хар-кові, зокрема допиту необхідних свідків і учасників наради та покарання винних. Непокаране зло породжуватиме нове зло. І так буде без кінця-краю.

Секретар Наглядової ради МАУП
В.Короткін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com