Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕКЛАРАЦІЯ учасників «Міжнародного форуму з Голодомору в Україні: каральні органи єврейсько-більшовицького режиму»

Ми, учасники Міжнародного форуму в Києві, оголошуємо:

1. Катастрофа Українського народу, яка була організована єврейсько-більшовицькою владою СРСР, фундаментально переглянула основи цивілізації. Її безпрецедентний характер завжди матиме загальне значення для людства, оскільки єврейсько-більшовицькими катами було знищено майже 10 мільйонів українців. 73 роки Голодомор продовжує бути найбільшою Катастрофою-етноцидом, яку знає людство і яка залишається незагойною раною всього Українського народу.

2. Значення Голодоморів-етноцидів, спланованих і проведених єврейсько-більшовицькою владою в 1921–1922, 1932–1933, 1946–1947 рр., ніколи не повинно притуплятися в нашій колективній пам’яті. Пам’ять про боротьбу з єврейсько-більшовицькими катами, про всіх, хто чинив опір цій владі абсолютного зла, також повинна зберігатися в наших серцях. Глибина цього нелюдяного злочину і висота героїзму учасників опору можуть бути мірилом нашого розуміння про Добро і Зло.

3. Разом з усім людством, що знає жахи більшовизму, гітлеризму, сіонізму та інших форм шовінізму і расизму, міжнародна спільнота несе величезну відповідальність за боротьбу з цим Злом. Ми всі повинні постійно відкривати стра­шну правду про Голодомор-етноцид, на відміну від тих, хто її заперечує. Ми зобов’язані змінювати моральні устої людей та наших урядів, аби бути впевненими в тому, що майбутні покоління усвідомлять справжні причини Голодомору-етноциду і будуть здатні зробити відповідні висновки про наслідки єврейсько-біль­шовицької, сіоністської і будь-якої іншої расистсько-шовіністичної влади.

4. Ми обіцяємо докласти більше зусиль для дослідження Голодомору-етноциду в усьому його жахливому обсязі, а також у поширенні правдивої інформації в наших школах, університетах та інших навчально-виховних закладах.

5. Ми шануватимемо пам’ять жертв Голодомору-етноциду та пам’ять борців з єврейсько-більшовицькою владою, передусім — вояків Української Повстанської Армії. Ми підтримаємо дух постійних споминів про них за допомогою відповідних заходів, у тому числі щорічних міжнародних конференцій до Дня пам’яті жертв Голодомору.

6. Наша роль — нести світло правди про страхіття тоталітарних ідеологій (більшовизму, гітлеризму, сіонізму) в часи, коли носії деяких з цих ідеологій перебувають усе ще при владі в різних країнах світу. Наше завдання полягає у відкритті всіх архівів, підготовці книг, брошур, статей, напрацюванні навчальних планів, програм, підручників, щоб правда про Український Голодомор була доступною для всіх.

7. Ми схиляємо голови перед загиблими від єврейсько-більшовицьких катів і переймаємо дух самопожертви та відваги борців з цим мерзенним Злом. Наше завдання — пам’ятати про всіх жертв Голодомору-етноциду, про всіх борців з нелюдяною владою і зробити все від нас залежне, аби жахи Українського Голодомору-етноциду ніколи не повторилися.

Прийнято на Міжнародному форумі з Голодомору в Києві (24 листопада 2006 р.), перекладено російською та англійською мовами і направлено главам урядів і парламентів держав світу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com