Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЦЬКУЮТЬ ПАТРІОТІВ

Прем’єр-міністру України
В.ЯНУКОВИЧУ

Федерація патріотичних видань України звертається до Вас як до глави українського уряду з вимогою такого змісту.

З моменту призначення на посаду міністра освіти та науки України член Соціалістичної партії України, громадянин С.Ніколаєнко проводить систематичну діяльність, скеровану на фактичне знищення системи освіти в нашій державі. Йдеться не лише про непрофесіоналізм цього міністра та нецільове використання бюджетних коштів — під загрозу поставлено власне майбутнє нашої держави, оскільки спроби С.Ніколаєнка реформувати систему освіти — початкової, професійно-технічної та вищої — мають усі ознаки добре спланованої диверсії. Головна мета цієї диверсії — залишити Україну без професіоналів, без освічених людей, без інтелігенції.

Особливого розголосу в українському суспільстві набула нова форма видачі дипломів державного зразка та атестатів про середню освіту через дочірнє підприємство Міні-стерства освіти і науки «Освіта». Принагідно зазначимо, що з цієї комер-ційної діяльності Міністерство освіти і науки отримує досить-таки великий прибуток. Попри те, що згадана форма видачі дипломів та атестатів була скерованою на унеможливлення видачі фальшивих дипломів, існує значна кількість достовірних джерел в українському інтернет-просторі, які вказують на досить-таки двозначну та сумнівну роль підприємства «Освіта». Зокрема йдеться про виготовлення фальшивих дипломів нового зразка з усіма ступенями захисту, якими володіє лише згадане підприємство, що не може не викликати занепокоєння в Україні, до того ж не лише в освітянських та наукових колах.

Також ми не можемо залишити поза увагою той факт, що керівництво Міні-стерства освіти і науки на чолі з С.Ніколаєнком займається цькуванням найбільшого недержавного ВНЗ нашої країни — Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП). Попри те, що саме цей ВНЗ здійснює послідовне патріотичне виховання своїх студентів та займається розробкою нових способів управління в галузі ринкової економіки, приділяє значну увагу висвітленню в ЗМІ «білих плям» вітчизняної історії, опікується підготовкою фахівців у сфері місцевого самоврядування, МАУП постійно опиняється під ударом репресивних і невмотивованих заходів Міністерства освіти і науки.

Враховуючи викладені вище факти, а також те, що діяльність громадянина С.Ніколаєнка на посаді міністра освіти і науки України є вкрай шкідливою та небезпечною не лише для української освіти і науки, а й для Української держави, Федерація патріотичних видань України вимагає негайної відставки С.Ніколаєнка з міністерської посади.

Ярослав ОРОС,
виконавчий директор
Федерації патріотичних видань України

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com