Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕРЖАВА – ТЕРОРИСТ, ЇЇ ПОСЛАНЦІ ТА ЗАХИСНИКИ

Те, що робить сьогодні Ізраїль в Палестині та Ливані інакше, як державним тероризмом, назвати не можна. Озброєні буквально до зубів (в тому числі й забороненою ООН зброєю) ізраїльтяни цинічно бомблять і розстрілюють мирне населення: старих, жінок, дітей.

Кого не вбили – той залишається часто інвалідом. Зруйновані житлові будинки, школи, лікарні, бібліотеки, тобто соціальна інфраструктура, яка забезпечує життєдіяльність будь-якої спільноти людей. Екологічну катастрофу переживає Середземне море, що потерпає від нафти, яка витекла з потоплених ізраїльськими літаками танкерів. Все це й є справжнім обличчям сіоністського Ізраїлю.

Сіонізм – це єврейський расизм і на що він здатний бачить сьогодні весь світ, спостерігаючи за подіями на Близькому Сході. Той, хто підтримує сьогодні Ізраїль –прагне війни. Хто прагне війни за своїми расистськими переконаннями – той є фашистом. А єврейський фашизм, за висловом харківського правозахисника Е. Ходоса, є сьогодні найстрашнішим в усьому світі. Якби свого часу австрійському фашисту Гітлеру, який очолив німецьку державу, всі інші держави відмовили в дипломатичних стосунках, та оголосили б загальний бойкот, то й не було б 50 мільйонів(!) загиблих під час Другої Світової війни. Сьогодні такою зловісною державою є Ізраїль і тому Українська Консервативна партія вимагає в своєму зверненні розірвати відносини з расистським агресором та видворити з території України її дипломатів.

Ці дипломати своєю навмисною діяльністю шкодять іміджу України, організовують та проплачують гучні мітинги на недолугу підтримку Ізраїлю в його кривавій бійні мирного населення. Проходять ці «мітинги» під керівництвом посольства Ізраїлю на чолі з послом Бен-Наомі. А після таких «мирних» заходів в Туреччині автобус з українськими туристами захоплюють «ісламісти», які саме в Туреччині часто діють під керівництвом ізраїльського «Мосаду». Це є ніщо іншим, як провокативною спробою втягнути Україну в штучно створений Ізраїлем конфлікт на Близькому Сході. Це є чистої води державний антисемітизм, оскільки єврейська держава весь час воює із справжніми семітами – арабами. Посли цієї расистської держави (і попередня Азарі, і нинішня Бен-Наомі) дозволяють собі весь час втручатися у внутрішні українські справи то по закриттю наймасовішої газети «Сільські вісті», то по переслідуванню найбільшого закладу освіти МАУП. Допомагають їм в цьому психічнохворі кримінальні рецидивісти на кшталт Рабиновича, що само по собі є промовистою вказівкою на справжній рівень і цієї держави, і її послів.

За повідомленнями ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com