Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мєдвєдєв допускає розрив дипломатичних відносин із Україною

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Мєдвєдєв вважає, що рішення про розрив дипвідносин з Україною може бути прийнято керівництвом Росії, якщо у Москви не залишиться інших інструментів для того, щоб «протверезити» Київ.

«Що стосується розриву дипломатичних відносин, ви знаєте, в історії всяке бувало. Нагадаю, що після відомих подій у нас виявилися розірваними дипвідносини з Грузією», – сказав Мєдвєдєв журналістам в Сочі.

«Я б не хотів, щоб це так завершилося, але, якщо іншого варіанту впливати на ситуацію не залишиться, президент (Росії) таке рішення може прийняти», – сказав глава уряду РФ.

Нагадаємо, ситуація між Україною та РФ загострилася 10 серпня, коли ФСБ Росії заявила про затримання «організатора терактів» і ліквідацію «агентурної мережі Головного управління розвідки Міністерства оборони Збройних сил України», одним з яких начебто є громадянин України Панов Євген Олександрович, житель Запорізької області.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com