Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Метандростенолон його дія і побічні ефекти

Метандростенолон - анаболічний стероїд він також відомий під іншою назвою: Дианабол http://danabol.in.ua/danabol_kuput, Наносимо або Метандиенон. У спортзалі качки його скорочено називають метан. Цей оральний препарат має великий вплив на білковий обмін в організмі, тим самим допомагає кращому його засвоєнню і будівництва нової структури білка (м'язів). Також він допомагає в забезпеченні кісткової тканини організму кальцієм, у продажу цей препарат з'явився в США в 60-х роках.

Від цього препарату виходить швидкий приріст м'язової маси і сили, за рахунок затримки води в організмі. Цей препарат приймають більшість спортсменів і задоволені результатом, приблизно спортсмен набирає 1-2 кг м'язів за тиждень. Перед змаганнями не рекомендують приймати цей препарат, так-як він затримує воду, а спортсмену потрібно навпаки знизити кількість води в організмі, щоб м'язи стали "сухими", рівень підшкірного жиру дорівнював нулю, щоб отримати гарний рельєф м'язів. Оптимальне дозування прийому цього препарату вважається 15-40 мг в день, так стверджує виробник. Хоча багато спортсменів не звертають на це увагу і збільшують дозу в кілька разів, думають чим більше тим краще. Для новачків які ніколи не брали стероїдів вистачить і 15-20 мг в день.

Також залежить доза від того скільки ваша вага. Іноді спортсмени для збільшення ефекту комбінують метандростенолон з іншим препаратом, приймають його ще з Декадураболіном або Прімаболоном (доза в 200 мг в день).

Багато спортсменів які хочуть отримати швидкий ефект приймаючи щотижня одночасно Декадураболін (200-400 мг) і Метандростенолон (20-30 мг) отримують хороші результати.

Не рекомендується приймати одночасно Метандростенолон і Анаполон, так як ці препарати дуже сильно схожі між собою і ефект буде мінімальний. Якщо ви хочете отримати приріст сили, а маса для вас не дуже важлива то вам підійде така комбінація Метандростенолон плюс Оксандролон або Метандростенолон плюс Винстрол.

Час дії препарату близько 3 - 4.5 годин, його приймають 2 або 3 рази на день, після прийому препарату вміст тестостерону в організмі піднімається в 5 разів. Найкраще приймати препарат під час їжі, щоб не порушити собі шлунок. Після закінчення прийому препарату він перестає діяти на організм вже на 3-й день.

З мінусів токсичний на печінку, робить сильну затримку води, можливе підвищення кров'яного тиску. Короткий час дії близько 3 - 4.5 години.

З плюсів то що він зменшує на 50% вироблення гормону кортизолу який бере участь у розпаді білків (м'язів) на амінокислоти, тим самим йде швидше зростання м'язів, і нема потер. Метандростенолон допомагає практично всім спортсменам.

Побічні ефекти цього препарату: підвищене навантаження на печінку, від того що препарат затримує воду можливе збільшення артеріального тиску і серцебиття, частина препарату перетворюється в естрогени (жіночий статевий гормон) і може розвинутися гінекомастія. Також може на обличчі, грудях, руках з'явиться вугрі, якщо у людини є генетична схильність до облисіння то може початися швидше процес облисіння на голові. Від прийому препарату знижується рівень вироблюваного тестостерону на 40% при дозі 20мг в день. Але якщо брати до 20 мг Метандростенолона в день то ризик їх (побічні ефекти) отримати мінімальний.

Жінкам цей препарат не рекомендують приймати так як від нього у них з'являються помітна маскулінізація.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com