Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Секрети вибору хорошого салону краси

Число різних салонів краси збільшується з кожним роком. Тому питання вибору хорошого (а головне, які пропонують якісні послуги за прийнятними цінами) салону є проблемою складною, що вимагає докладного аналізу та прорахунків. А для швидкого вибору Київських центрів краси пропонуємо скористатися каталогом http://www.44.ua/catalog/58/520, де зібрані найцікавіші.

Знайти свій салон краси набагато простіше, якщо Ви точно знаєте, що шукайте. А для цього спробуйте скласти невеликий список критеріїв, яким повинен відповідати найкращий (на Ваш погляд) салон краси.

Коли справа доходить до вибору правильного салону краси, існують кілька факторів, які слід взяти до уваги. Пильний пошук дозволить Вам отримати саме той результат, якого Ви очікували.

Кілька моментів, важливих при виборі:

Місцезнаходження

Фактор, який грає важливу роль при прийнятті рішення, куди піти стригтися, зробити манікюр, побалувати себе масажем.

Салон, який знаходитися поблизу Вашого будинку або місця роботи, - зручний для багатьох. Це тому, що Ви перебуваєте в своїй зоні комфорту, а значить, Ви можете швидше розслабитися, дозволяючи майстру творити.

Та й хіба це зручно мчати на інший кінець міста для того, щоб всього лише годину-другу витратити на процедури. Найчастіше навіть дорога туди і назад займає більше, ніж сам сеанс краси.

Ціна

Другий фактор, який розглядає кожна жінка - ціна пропонованих салоном послуг. Важливо запитати заздалегідь, скільки Ви повинні будете заплатити, щоб потім заявлена вартість не стала для Вас неприємним сюрпризом. Не забудьте, поцікавитися, що саме включено в загальну вартість послуги.

Чим дорожче - тим краще, звичайно не завжди вірно. Але все ж занадто низька вартість пропонованих послуг, може здатися сумнівною, і не варто бентежитися розпитати детальніше.

Висока конкуренція передбачає боротьбу за клієнта. Багато салонів мають акції та знижки, програму лояльності для постійних клієнтів або ж бонусні послуги за умови використання більш дорогих процедур.

Запитуйте: Ви платите, а значить в праві знати все про те, на що збираєтеся витратити свої гроші.

Професіоналізм

Наявність сертифікатів, дипломів та інших документів, що підтверджують якість роботи салону - це не тільки хороший знак, а must have кожного поважаючого себе салону краси.

Досвід роботи майстра - фактор, що впливає на результат його праці. Тому перед тим, як йти на будь-яку процедуру по догляду за шкірою, не полінуйтеся дізнатися, хто її буде Вам проводити. Хороший спеціаліст може без проблем відповісти на всі Ваші запитання.

Інша сторона медалі - це використання якісних препаратів і апаратури. Якщо Вам що-небудь не ясно, не бійтеся питати. Чим більше питань, тим легше зрозуміти, а чи варто скористатися запропонованою послугою.

Рекомендації

Задоволені клієнти, безумовно, порадять салон своїм близьким і знайомим.

Сьогодні в мережі інтернет можна знайти відгуки практично на будь-який салон краси. Існує безліч соціальних мереж, форумів і спеціалізований сайтів, де кожен може залишити свій відгук.

Беріть до уваги, що не існує салону краси, який би подобався всім без винятку. Так що, навіть серед більшості позитивних відгуків можна знайти кілька незадоволених коментарів.

Загальна обстановка

Обслуговування, персонал, інтер'єр - фактори, які для багатьох є досить важливими. Затишна обстановка і чашечка кави під час очікування - приємні моменти, які подобаються кожному.

Часто салони крім процедур також продають професійну косметичну продукцію. Для зайнятої ділової жінки - це відмінна можливість придбати в одному місці все для догляду.

Крім того, Ви можете випробувати на собі запропоновані продукти перед їх придбанням.

Розглядаючи вищезгадані фактори, Ви, безсумнівно, знайдете свій салон, який подарує Вам не тільки красу і здоров'я, а й зробить кожну процедуру приємною і комфортною.

Крім того, Ви будете впевнені, що за свої гроші Ви отримаєте гідну винагороду. І хоча сучасні салонні процедури задоволення не з дешевих, це зовсім не означає, що Ви повинні витрачати всі гроші на часто завищені ціни.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com