Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

День менеджера в МАУП

У МАУП уперше урочисто відзначили міжнародний День менеджера та День інституту менеджменту і бізнесу, одного з найстаріших у структурі Академії.

Вітальне слово сказала директор інституту, доктор біологічних наук, професор Баєва Олена Вікторівна: „Студенти нашого інституту зробили правильний вибір, оскільки менеджер – унікальна професія, універсальна та потрібна в будь-якій сфері економіки. Менеджер – це не тільки управлінець, а й вихователь, який може створити хороші та комфортні умови праці в колективі, від нього залежить не лише успішність роботи, а й психологічний клімат у колективі”. Вона розповіла про історію інституту та побажала успіху і наснаги всім студентам і викладачам, адже запорукою успіху випускників є перш за все ті ґрунтовні теоретичні та практичні знання й навички, які вони отримують, навчаючись в Академії.

Проректор з навчально-методичної роботи, генеральний директор Президентського університету Курко Микола Несторович висловив свої найкращі побажання та привітання з Днем інституту менеджменту і бізнесу та професійним святом усіх присутніх, адже всі ми певною мірою є менеджерами власного життя.

Почесним гостем на святі був український стронґмен, володар титулів «Найсильніша людина України» (2000, 2001, 2002, 2003, 2005) та «Найсильніша людина світу» (2004), член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу» у 2003 та 2004 роках, заслужений Майстер спорту України та випускник ІМБ МАУП Василь Вірастюк.

На честь свята почесними грамотами були нагороджені кращі викладачі, кращі працівники деканату та кращі студенти – за результатами таємного голосування, організованого та проведеного студентами інституту.

Родзинкою програми став виступ-подарунок від народного ансамблю „Кавказ”, хореографічна постановка від танцювальної студії „Небо” та чуттєвий контемп у виконанні Юрія Кочубея та Анни Захарченко.

Конкурс „Студент-ерудит”, який пройшов під девізом „Немає нічого неможливого для людини з інтелектом”, об’єднав у боротьбі за першість студентів технікумів та інституту, адже запорукою успіху справжніх менеджерів є уміння працювати в команді. Конкурс-презентацію команди „Краща візитівка”, конкурс бізнес-проектів „Фірма моєї мрії” та Диплом І ступеня виграла команда „Смарт гайз”, перемогу в творчому конкурсі „Алло, ми шукаємо таланти!” та Диплом ІІ ступеня, за рішенням журі конкурсу, отримала команда „Money”. У конкурсах „Інтелектуальний бліцтурнір” та „Краща бізнесвумен” здобули перемогу учасники команди „Мотиватор плюс”, а також Диплом ІІІ ступеня за результатами загального конкурсу „Студент-ерудит”. Вітаємо переможців та зичимо наснаги на нові здобуття!

Це свято започатковується як символ того, що Українсько-російський інститут менеджменту й бізнесу займає провідне місце в Академії, а фахівці, яких він випускає, користуються популярністю в будь-якій професійній сфері.

Юлія Цесаренко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com