Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДМИТРО БЕЗВЕРХИЙ ЗНОВУ КРАЩИЙ

Нещодавно українська збірна повернулася з Кубку світу з кікбоксінгу Bestfighter, який проходив у місті Ріміні, що в Італії.

Протягом трьох років наша команда приїздить на цей турнір та повертається додому з новими перемогами. Цей рік не став винятком і кубок знову здобув молодий спортсмен, чемпіон світу з кікбоксінгу, чемпіон Європи з таеквон-до, студент Міжрегіональної Академії управління персоналом Дмитро Безверхий.

— Дмитре, скажіть, будь ласка, чи важко Вам було боротися на італійському татамі? Хто були ваші суперники?

— На Кубку було представлено багато країн, близько півтори тисячі учасників. У моїй ваговій категорії боролися восьмеро спортсменів. Перший бій пройшов зі спортсменом із Польщі, другий суперник прибув з Угорщини, а у фіналі я здобув перемогу над господарем турніру – італійцем. Одним з найскладніших суперників був хлопець з Угорщини, який щойно перейшов з ліги юніорів. Я думаю, в ході нашого поєдинку, він здобув хороший досвід, який йому знадобиться у наступних турнірах.

— Як Ви готовилися до участі у  цьому Кубку?

— Нещодавно проходив Чемпіонат Європи з таеквон-до, на якому я здобув перемогу і титул чемпіона Європи з таеквон-до. Участь у цьому турнірі допомогла мені якісно підготуватися, тому я був готовий до останніх поєдинків в Італії. Безпосередньо перед турніром мене готує тренер Ігор Шаров, ми намагалися підтримати потрібну форму після попереднього турніру, це вдалося і я з упевненістю поїхав до Ріміні.

— Чи був у вас вільний час для того, щоб подивитися Італію, відвідати цікаві місця, пам’ятки?

— Так, нам вдалося влаштувати собі невелику екскурсію. Часу для прогулянок було не багато, але ми  встигли подивитися багато красивих і визначних місць. Відвідали цікаве місто Сан-Маріно, побували у Венеції.

— Як Ви плануєте свій майбутній турнірний маршрут?

— Поки що відпочиваємо, але паралельно чекаємо підтвердження на підпис контракту на професійний поєдинок з таеквон-до, який буде проходити восени. Якщо отримаємо бажане підтвердження на участь у цьому турнірі, будемо активно і функціонально готуватися до нього, тому що прийдеться боксувати три раунди. Для участі у професійному поєдинку будуть розглядатися кандидатури чемпіонів світу та Європи. Відбиратимуть четвірку спортсменів у кожній ваговій категорії з різних країн, які  боротимуться  за титул чемпіона світу з таеквон-до серед професіоналів.

— Побажаємо Дмитру Безверхому та його команді втілення  їхніх планів у реальність та золотих перемог на п’єдесталах наступних чемпіонатів!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com