Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«НЕВИЛІКОВНІ» ХВОРОБИ — ЦЕ МІФ

Можливо, ви пам ятаєте статті з преси та сюжети з телепередач про видатного українського вченого, іранського походження, лікаря Гора Ширдела. Він винайшов спосіб лікування багатьох недуг, які загальноприйнята медицина вважає «невиліковними». Десятки відкриттів та розробок рівня Нобелевських премій, сотні вдячних українських та закордонних пацієнтів, багато друзів серед відомих і серед простих громадян — ось плоди його наполегливої праці та любові до людей. Про його непростий та цікавий шлях у сфері медицини ми хочемо вам розповісти.

Гор Ширдел народився у 1958 році в Ірані, штаті Мазандаран. Ще будучі маленьким хлопчиком він дізнався про те, що його сестра, красуня на ім я Парвін, невиліковно хвора на страшну недугу — лімфолейкоз. Звістка, яка передвіщала близьку смерть сестри вирішила його майбутню долю. Тоді він поклявся, що обов язково стане вченим, аби винайти ліки від хвороби, яка так жорстоко відбирала життя у Парвін. Звичайно, його дитяча мрія тоді була не здійсненною, але він обов язково рано чи пізно навчиться лікувати цю недугу. Медичні енциклопедії та труди вчених-медиків стають його улюбленими книжками.

Пізніше він вирушає на Україну, до Києва, аби отримати медичну освіту. У 1991 році закінчує КНМУ ім. О.О. Богомольця, де отримує диплом медика. У 1994 році закінчує ординатуру у Петербургському науково-дослідному нейрохірургічному інституті ім. А.Л.Полєнова, де успішно проводить операції на черепно-мозкових ділянках, та отримує кваліфікацію майстра хірургії. Пізніше він проходить практику в Ірані з використанням усіх найкращих досягнень сучасної медицини. У 2009 році закінчує НМА ім. П.Л. Шупіка, де отримує звання лікаря — спеціаліста в області терапії та нейрохі­рургії. На шляху до здій­снення своєї мрії він робить багато відкриттів, стає автором більш ніж двадцяти наукових робіт. З 2000 року директор клініки «Клініка Гора Ширдела» в Україні, в якій на основі теорії «патокомплексного процесу» проходять успішне лікування як українські громадяни, так і громадяни із-за кордону. Гор Ширдел є постійним гостем закордонних телеканалів, має багато друзів вчених, які пропонують йому співпрацю, але не дивлячись на це він залишається жити в Україні, неподалік від Києва, де наполегливо працює, аби довести, що кваліфіковане лікування тяжких недуг, в Україні цілком можливе.

Навіть зараз, коли з минулого зроблено великі кроки у розвитку медицини, медики не можуть пояснити дійсну причину виникнення багатьох захворювань, і дають лише ймовірні пояснення. А без виявлення дійсної причини, повне зцілення неможливе. І коли лікар Гор Ширдел зацікавлюється теорію «патокомплексного процесу», він з’ясовує причину виникнення недугів, які так стрімко поширюються, особливо останнє сторіччя. На основі теорії «патокомплексного процесу» вченому вдається відкрити справжню причину виникнення СНІДу. Він винаходить спосіб відновлення роботи імунної системи, повного лікування та попередження серцево-судинних, аутоімунних, дерматологічних, ревматичних, онкологічних захворювань. Також, стверджує він, можна попередити розвиток та усунути наслідки таких хвороб, як хвороба Альцгеймера, синдром Паркінсона, розсіяний склероз.

Ось що він розповідає про виникнення «патокомплексного процесу»: «При зміні умов навколишнього середовища у будь-якого біологічного об’єкту, в його організмі обов’язково розвиваються біологічні, еволюційні та адаптаційні перетворення. Це природна реакція любого живого організму. Різкий поворот людства від природного способу життя в бік урбанізації викликав в організмі людини складні перетворення. Використання технологій і вживання різних хімічних сполук сприяло виникненню в людському організмі тисячі видів нових антигенів: технічних, хімічних, радіаційних, ендогенних, а також антигенів, здобутих у стресових ситуаціях. За короткий час на організм людини звалився тяжкий тягар, який вивів з рівноваги всі системи організму. Насамперед постраждала імунна система. Тоді вперше в біологічному житті з являються патологічні імунні комплекси (патокомплекси). Людство зіштовхується з новим явищем у медицині, під назвою «патокомплексний процес». Використовуючи цю теорію, можливо вилікувати багато захворювань, які раніше вважалися «невиліковними».

Більш детальну інформацію на цю тему ви можете отримати у наступних статтях або на сайті: www.drshirdel.com

Вікторія Чубковська
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com