Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СЕЙСМОАКТИВНІСТЬ — НОВА АФЕРА ГЛОБАЛІСТІВ?

Не встигло людство розібратися з обманом на кшталт «Глобального потепління», як на нього обрушився новий етап дезінформації і брехні. Цього разу вчених підписали під новий проект «Вплив сонячної активності на сейсмоактивність на планеті». Слід сказати, що історичний ланцюжок глобальних обманів не припинявся ні на хвилину з того часу, як була поставлена мета — управляти світом з єдиного центру. 

Отже, ми маємо, декілька міфів, деякі з яких  вже встигли забутися. В середині століття  усіх лякали глобальним похолоданням. Потім прийшла черга озонового шару», що «скорочується, і «озонових дірок». Потім, коли з’ясувалося, що у дірок є своя циклічність і вони благополучно затягнулися, встигнувши принести прибуток «антифреоновим» фірмам. Далі прийшла пора «Глобального потепління». Коли ж і міф про глобальне потепління почав зазнавати фіаско, з’явилися нові страшилки. Тепрь усі повинні боятися сонячної активності, оскільки вона раптом стала викликати землетруси по всьому світу. Тож виникає логічне запитання: а кому вигідне продукування все нових і нових страшилок про кінець світу?

Почнемо з «глобального потепеления». Борці із забрудненням довкілля набирали популярність. Тема була дуже актуальна. Вуглекислий газ від машин  був одним з жахів сучасних мегаполісів. Одна з перших це «усвідомила» Маргарет Тетчер. Коли почали страйкувати шахтарі, вона стала нестримно просувати гранти на дослідження, які б довели, що шахти треба скоріше закрити, а замість цього необхідно розвивати атомну енергетику.

Російський академік Володимир Клименко натякає, що придуманий світовою закулісою податок на викид вуглекислого газу — це спосіб контролю за світовою енергетикою, а отже, і за рівнем виробництва у всьому світі. Американський вчений Алекс Джонс говорить від­крито, що глава ЄС заявив про те, що головним податком сформованого світового уряду стане податок на вуглекислий газ. Причому кредити на викиди карбону купуватиме Всесвітній Банк,  зав’язаний на МВФ. Саме для виправдання боротьби з потеплінням клімату були придумані абсолютно штучні гроші — деріватівс, ринок яких на сьогодні складає декілька десятків трильйонів доларів. «Глобальне потепління» виявилося відмінним бізнес-проектом. 

 Засновник американського каналу The Weather Джон Колеман назвав інформацію про глобальне потепління найбільшим обманом в історії людства. Свою думку він висловив на сайті Міжнародного проекту за оцінкою змін клімату і довкілля (ICECAP).  «Деякі учені під впливом оточення і політичних мотивів довгий час маніпулювали науковими даними для створення ілюзії швидкого глобального потепління, — пише Колеман. — Їхні друзі з уряду спрямовували величезні «дослідницькі» гранти для підтримки цієї ілюзії». Колеман критикує за активну підтримку цієї точки зору інформаційні агентства CNN, CBS, NBC, Демократичну партію США, губернатора штату Каліфорнія  Шварцнеггера, викладачів учбових закладів і інших громадян країни, за його словами, досить інформованих, але легковірних і некритичних.

«Проблема всесвітнього потепління не відноситься до політики і релігії, це метеорологія, область, в якій я зайнятий усе своє життя», — пише Джон Колеман (він заснував загальнонаціональний канал про погоду The Weather в 1982 р.). На його думку, вплив людства на клімат абсолютно не є катастрофічним, і наша планета не стоїть на краю загибелі через потепління. «Я читав безліч наукових статей, розмовляв з багатьма ученими. Я вивчав це питання, думав про нього. З часом, через десять, двадцять років, цей обман стане очевидним усім. Пророцтва про зростання температури, танення полярних льодів і повені не збудуться, і усі зрозуміють, що їм брехали», — заявляє Колеман.

Пастор, професор Стів Ровітт стверджує, що «Глобальне потепеління» — це бізнес-проект з метою нагнітання ажіотажу навколо Апокаліпсису. Бізнес мета — введення адміністрацією Обами податку Кэп энд трейд (Cap — and — Trade), який примушує усіх платити за викиди вуглекислого газу. Треба сказати, що введення цього податку вже обернулося закриттям багатьох традиційних станцій по виробництву електроенергії, що викликало відключення еле­ктрики в різних районах США. Економісти одностайні в думці, що міф про глобальне потепління зіграв найважливішу роль в перекиданні багатьох виробництв з Америки в інші країни, що позначилося і на ВВП, і на рівні безробіття, піднявши ціни на електроенергію. Америка просто плавно переходить під юрисдикцію ООН та інших глобалістських інститутів, вважає сенатор республіканець Джеймс М. Інхофе у своїй промові, виголошеній в Сенаті ще 4 січня 2005 року.

Власне, можна наводити величезну кіль­кість доказів, включаючи опубліковане листування ООНівських «експертів», де вони нахабно видаляли листи розгніваних учених зі всього світу, які на той час запідозрили аферу і намагалися її розкрити. 

Нині створюється ще один міф про підвищену сейсмічну активність на планеті. Якийсь Пірс Корбін прославився тим, що міг передбачати погоду на період до одного року.

Метеоролог і астрофізик, він заснував фірму «Weather Action», яка видавала зведення погоди, орієнтуючись на активність сонця.

Прогнози Корбіна на холодну зиму 2008 року не просто не збулися, а провалилися. Січень 2008 року в Англії виявився одним з найтепліших за всю історію спостережень. Проте, цю людину не даремно розкручували як нового героя, бо він незабаром почав озвучувати новий грандіозний міф — «взаємозв’язок сонячної активності і сейсмоактивності Землі».

Розуміючи біз­нес-при­роду глобального обману, легко буде розгромити «Зведення погоди 2012-2020». Річ у тому, що зараз, знаючи, що передбачити погоду на один рік — завдання архіскладне, оскільки неможливо врахувати усі чинники, можна упевнено поставитися до «прогнозів» на десятиліття як до фантастики, що має втім цілком матеріальні, фінансові цілі. Доповідь для Пентагону «Про загрози національної безпеки в результаті різкої зміни клімату» (таке справжня назва доповіді), робилася з метою вибити додаткове фінансування з Конгресу США. Автори доповіді були відомі як пропагандисти міфу про глобальне потепління. Це основне посилання їх фентезі. Цікаві і обмовки учених, які брали участь в складанні цієї агітки. На самому початку усі вони так і пишуть, що, мовляв, не сприймайте серйозно: вірогідність такого розвитку ситуації украй мала, а регіони, де таке може статися, знаходяться «не у нас, а деалеко в горах, не в нашому районі». Абсолютно не дивно, що прогнози на 2010 рік цих «учених» за гроші  вже не збулися. Швидше за все й інші «жахи» — теж марення збуреної свідомості за хороші гроші. Досвід фентазі, втім, виявився затребуваний і Пітер Шварц в 2010 році випустив нову доповідь вже від Фонду Рокфеллера, де розглядає сценарії розвитку подій при різних епідеміях. Попутно він просуває ідею єдиного світового авторитарного центру по управлінню людством, генномодифіковані продукти, вакцини,  чипізацію й інші «принади» від Рокфеллер і Ко.  У Європі і Росії цю фантастику видають за доповідь «авторитетних американських військових». 

Анвікторі

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com