Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кличко випереджає Попова в боротьбі за крісло мера Києва

Голова Київської міськ­адміністрації Олександр Попов і лідер партії «УДАР» Віталій Кличко мають найбільшу підтримку серед киян на пост мера. Про це свід­чать результати соціологічного опитування, проведеного центром «Соціальний моніторинг» і Українським інститутом соціальних досліджень імені Яременка, які проводилися з 10 по 20 лютого 2012 року в Києві.

Згідно з дослідженням, якби зараз проходили б вибори мера Києва, 26,10% підтримали б кандидатуру Кличка (32,20% серед тих, хто прийде на вибори). 23,6% підтримали б кандидатуру Попова (29,5% серед тих, хто прийде на вибори).

4,8% готові підтримати кандидатуру лідера Європейської партії України Миколи Катеринчука (5,6% серед тих, хто прийде на вибори), 3,2% готові підтримати кандидатуру координатора громадського руху «Цивільний опір» Олександри Кужель (3,6% серед тих, хто прийде на вибори), за главу «Цивільного активу Києва» Олександра Пабата готовий проголосувати 1,7% киян (2% з тих, хто прийде на вибори).

При цьому, 7,2% опитаних заявили, що проголосують проти усіх, 12,5% ще не визначилися, 11,4% заявили, що не прийдуть на вибори.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com