Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Як створити свій модний образ

Не існує єдиних стандартів, типів зовнішності, образів. Краса і мода унікальна, різноманітна і неповторна. Тому так складно створити свій стильний образ. При створенні образу необхідно враховувати зовнішність, характер, звичкита особливості за якими люди відрізняються.

Для тих, хто хоче підібрати собі модні образи одягу на майбутній сезон, слід не забувати про його цілісність, а значить, приділити увагу не тільки одягу, але і макіяжу, взуттю, аксесуарам і зачісці. Розглянемо декілька найпопулярніших образів для сучасної жінки.

Одним з найлегших образів є образ «студентки», або преп-стиль. Тут переважають світлі пастельні тони в поєднанні з природним макіяжем. А щоб дівчина не мала хворобливий і сірий вигляд, можна використати рум'яна, тим самим підкресливши тон свого обличчя. Для цього образу кращої зачіскою будуть волосся, зібране в пучок або ж розпущені прямі локони. Дуже стильно буде виглядати квітчаста блузка і спідниця полусолнце в клітку, як тут devushka-s-oblozhki.com, а доповнити даний образ допоможе невеликий портфельчик і окуляри.

Класичним в одязі можна вважати образ «бізнес-леді», в якому актуальні чорні, сірі і сині кольори, неяскравий макіяж і костюм. Як у першому, так і в другому випадку з аксесуарів краще вибирати об'ємну сумку.

Стильні образи в одязі виявляються з сірих, болотних, чорних і квітах хакі, які спостерігаються в образі «міський мілітарі». Для створення подібного образу можна надіти куртку-парку або жакет кольору хакі з золотими гудзиками. Під парку можна надіти чорні прямі джинси і черевики зі шнурівкою. Жакет кольору хакі можна поєднувати з високими підборами і короткою білою спідницею. Що стосується аксесуарів, а саме сумок, то вони можуть бути як середнього, так і великого розміру.

Серед активної молоді великою популярністю користується вуличний образ. Головним критерієм є зручний і практичний одяг. Наприклад, можна надіти потерті укорочені джинси, светр з візерунком, поверх якого - жилетку кольору хакі. А щоб образ був завершеним, доповніть його сірою шапкою і півчобітками на невисокому каблуці. Образ виходить дуже актуальним і досить цікавим.

Насправді підібрати образ в одязі не так складно, якщо уважно ставитися до всіх деталей, а саме, до особливості і будові фігури, колірного рішення і сучасним тенденціям. Для того щоб створити образ в одязі, необов'язково звертатися до стилістів, так як будь-яка жінка може сама створити для себе унікальний образ, роблячи акценти на тих елементах, які потрібно особливо підкреслити: жіночність, суворість, сексуальність або романтичність.

Сучасна мода не визнає жорстких правил і не обмежує поєднання непоєднуваного. Головне, щоб малюнки, відтінки поєднувалися правильно. Талановиті дизайнери, допоможуть створити будь-яку комбінацію. Гра, фантазія, свобода сприяють створенню несподіваного образу. Задуманий образ - це одяг, фігура і все інше.

У моді немає єдиних кліше. Необхідно не просто створювати образ, слідуючи моді, адже кожна людина індивідуальна. Придбавши нове плаття чи костюм, жінці приходить на думку, що пора зайнятися зміною всього образу. Особливо, якщо обрана річ в цьому сезоні вважається модною. Не поспішайте. Вам треба визначитися, в якому напрямку слід рухатися при створенні індивідуального образу. Не потрібно озиратися на моду - підійдіть до дзеркала і проаналізуйте себе. Ставтеся до цього більш раціонально.

Весь образ - це не тільки одяг, але і стан вашої шкіри, зачіска, макіяж, аксесуари і навіть аромат (духи, дезодорант). Стиль - це жести, хода, манери і те, як ви говорите. Якщо ви вибрали для себе стиль, значить, вам і треба все підпорядкувати цьому. Образ, який включає всі характеристики - це імідж. А імідж - це вироблене враження і думка про вас. Створювати думку про себе - значить, застосовувати правильно побудований індивідуальний імідж. А процес цей досить складний і в ньому беруть участь і сама людина, і думка про нього в суспільстві.

Індивідуальність іміджу взаємозалежна. Будь імідж з часом застаріває. Якщо сьогодні ви вибрали для себе класичний стиль, то завтра він може змінитися кардинально. До того ж, слід враховувати все: вік, зовнішність і те суспільство, в якому людина обертається в даний момент. Від думки про вас в суспільстві залежить і еволюція вашого індивідуального іміджу.

Практично кожній людині важливо, яке враження в суспільстві вона представляє, тому щоранку вам необхідно ставати свого роду іміджмейкером і створювати свій імідж.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com