Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КИТАЙ ПРОВОДИТЬ ЕКСПАНСІЮ В РОСІЮ

Федеральна служба безпеки (ФСБ) РФ оприлюднила факт «демографічної експансії» Китаю, спрямованої на Росію. За даними ФСБ РФ, китайці масово підробляють російські водійські права, причому відбувається це при потуранні влади КНР, з чого російські спецслужби зробили висновок, що Китай потурає переселенню власних громадян в Росію.

Повідомляється, що підробкою водійських прав російського зразка займається безліч китайських компаній. Отримати такі права не складає труднощів — їх можна легко замовити через Мережу. Від оригіналу підробки відрізняються відсутністю захисної голографії. Скільки саме китайців з такими правами було затримано в Росії, не уточнюється.

Кожному китайцеві, спійманому в Росії з підробними правами, доведеться відповідати за статтею УК РФ, що припускає відповідальність за підробку документів, держнагород, друку і бланків. У ФСБ відмітили, що китайці, що мають підробні права, використовують їх для контрабанди російського лісу в Китай. 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com