Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Оновленим курсом

Школа МВА в МАУП займає лідируючі місця серед бізнес-шкіл в Україні. Кожного року школа оновлює та доповнює напрямки у своєму розвитку, пропонуючи усім слухачам ще кращі умови для навчання.

У новому навчальному році в школі МВА залишається класична програма МВА SICAcademy, яка складається з  9 модулів та розрахована на 19 місяців і включає в себе усі необхідні модулі для керівників  з таких бізнесових галузей як: Маркетинг; Стратегічний інноваційний менеджмент; Інформаційний менеджмент; Медичний менеджмент; Фінанси; Туристичний бізнес; Логістика; Страховий бізнес; HR-менеджмент.   Але крім цього, школа МВА провела деякий аналіз ринку та виявила, що з психологічної точки зору є різниця між чоловіками та жінками керівниками. У зв’язку з цим школа відкриває програму «МВА Бізнес-леді», яка розрахована на жінок-керівників. В програмі школи залишаються 9 класичних модулів: Фінанси, Стратегічний інноваційний менеджмент, Маркетинг та інші,  та вводяться психологічні тренінги для жінок-керівників, а саме: Ділова харизма бізнес-леді; Ділові переговори; Психологія бізнесу; Бізнес та родина — як це поєднати? .

Директор Вищої школи управління Міжрегіональної Академії управління персоналомТетяна Ревуцька розказала: «Це постійне філософське питання, хто може бути кращим керівником. Існують різні напрямки у бізнесі, і для якогось бізнесу краще підходить  жінка, а для якогось чоловік. Багато жінок бажають навчатися за нашою програмою МВА, але інколи по деяким модулям у них виникає потреба у додаткових знаннях та у подачі матеріалу у більш жіночому ракурсі. Ця програма буде корисною для жінок-менеджерів, які активно просуваються кар’єрними сходинками. У нас є слухачі з числа бухгалтерів, яким вже сьогодні пропонують посаду фінансового директора, і вони зустрічаються не стільки з професійними, скільки з психологічними труднощами, тому що окрім професійних обов’язків вони мають виконувати функцію управління колективом. А колектив — це найскладніша структура із структур у бізнесі».  

Ще однією новинкою в школі  МВА є програма «МВА Weekend». Програма розрахована на тих людей, які дуже зайняті на роботі та не можуть вирватися ні на секунду зі свого бізнесу під час робочого тижня. Один раз на місяць, п’ятниця, субота та неділя будуть модульними днями програми.

В школі МВА продовжується активний набір слухачів.

Запрошуємо усіх бажаючих вибрати для себе ту програму, яка найближче підходить для вашої діяльності та скористатися  знижкою у 10%, яка буде діяти до 5 вересня.

За детальнішою інформацією звертайтеся на  сайт МВА чи за стаціонарним телефоном:

www.sicmba.com

тел. (044) 524-57-96, (044) 240-74 64

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com