Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

GOOGLE ЗНАЙШОВ АТЛАНТИДУ!

Інженер «Google Ocean» під час проведення картографічної зйомки виявив перетин певних ліній на дні Атлантичного океану, які за координатами вказують на Атлантиду, яка за легендою зникла під водою 11 тисячоліть тому.

Лінії були знайдені в 1000 км на північний захід від узбережжя Африки (біля Канарських островів), повідомляє «Комсомольская правда в Україні».

Лінії, які він зняв на відеокамеру, утворюють практично ідеальний трикутник, площа якого, приблизно, становить 20 тис. м2. Точне місцезнаходження 31 градус 15 мін. 15 сек. північної широти і 24 градуси 15 мін. 30 сек. західної довготи.

Варто було компанії розповісти про своє відкриття, як вчені свого світу одразу розділилися на два табори: одні впевнені — загадкова Атлантида нарешті знайдена, інші навідріз відмовляються в це вірити.

Водночас атлантологи кажуть, що Атлантида (якщо це дійсно вона) знайдена саме в тому місці, яке описував Платон.

На думку професора Чарльза Оскара, куратора історичної археології в університеті Нью-Йорка, дана знахідка дуже цікава і вимагає подальшої перевірки.

Багато вчених зі світовим ім’ям вже висловили думку, що перетинання ліній під прямим кутом могло бути зроблено тільки людиною.

Нагадаємо, згідно з численними легендами, Атлантида пішла під воду приблизно в 9 тисячолітті до н.е. після того, як атланти невдало спробували підкорити Афіни.

Як ми повідомляли, міжнародна група археологів з університету Хартфорда також стверджує, що їй пощастило виявити місто-острів атлантів на півдні Іспанії під болотами містечка, відомого як парк донни Анни, на північ від Кадіса. За припущеннями дослідників, Атлантида була кілька тисячоліть тому змита цунамі.

В 2009 році, британська газета The Sun вже повідомляла про виявлення дивного об’єкту за допомогою програми Google Ocean в місці з цими кординатами. На думку істориків, що вивчають Атлантиду, об’єкт може бути залишками затонулого континенту або острова. Пізніше компанія Google заперечила існування такого підводного об`єкту, назвавши його артефактом, отриманим сонарами при збиранні топографічних даних.

В свою чергу, Девід Ґіббінс — вчений зі світовим ім’ям, найавторитетніший фахівець з галузі підводної археології, «розмістив» Атантиду на дні Чорного моря, яке в ті часи було прісноводним озером, про що розповів у своєму романі «Атлантида».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com