Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вибір подарунку для майбутньої дружини

До весілля молодий чоловік повинен піднести своєї судженої подарунок.

Це повинна бути символічна річ, що не втрачає з роками своєї актуальності, не виходить з моди. Колись основними подарунками були фамільні коштовності, які по праву вважалися істинними талісманами роду і переходили до майбутнього подружжя. Коштовності, що належать одній родині багато років, несли її енергетику і були оберегами для нащадків.

Зараз традиція дарувати прикраси нареченій нітрохи не втратила своєї сили. Це як і раніше найбільш актуальний і доречний подарунок.

Перш, ніж вибирати подарунок, ви повинні знати, що подобається, і що потрібніше вашої нареченій: сережки або намисто, або цілий комплект прикрас, з чого саме він повинен бути виготовлений. Якщо ви далекі від ювелірних уподобань вашої пасії і боїтеся довіряти своїй інтуїції, то йдіть в магазин разом з нею, попередньо повідомивши максимальну суму покупки. Вибір великий, дівчата навіть якщо і не зовсім в курсі тенденцій, то точно мають свої особисті розсуду на цей рахунок, тому вірогідність не догодити наближається до ста відсотків, так що краще не ризикуйте.

Кулончик у формі сердечка - в тему, але не до дня весілля. Якщо ви збираєтеся жити довго і щасливо, купіть недорогі стильні золоті сережки, тому як це більш молодіжний варіант.

Коштовності, крім ціни, підбирають ще й за колірною гамою. Дівчатам холодного кольоротипу абсолютно не личить носити жовте золото.

Вибір каменю - ще куди більш серйозне питання. Це не просто красиві «скельця», вони мають масу властивостей, з їх допомогою навіть зцілюють деякі недуги, дія одного і того ж каменю на різних людей нерівнозначна. Тому якщо ви думали підібрати до її блакитних очей наприклад, аналогічний топаз, то це не той підхід, краще вибирайте «правильні» камені.

Виділяють безліч принципів поділу каменів, аж до їх «статі», жіночі - для чоловіків, чоловічі - для жінок. Існують рекомендовані, нейтральні, а також протипоказані камені.

Зазвичай камінь підбирають за знаком зодіаку, хоча в різних джерелах вказуються різні камені, зустрічаються навіть суперечливі вказівки.

Овен - рубін, діамант

Телець - топаз, сапфір, бірюза

Близнюки - топаз, агат

Рак - рубін, місячний камінь, перли

Лев - топаз, алмаз, гранат, сардонікс, діамант

Діва - сапфір, сердолік

Терези - сапфір, бірюза, опал

Скорпіон - сапфір, топаз, корал

Стрілець - рубін, бірюза, циркон

Козеріг - топаз, рубін, онікс

Водолій - сапфір, топаз, аметист, гранат

Риби - сапфір, агат, місячний камінь

Рибам рекомендується якомога менше носити каміння, так як вони сильно схильні до їх впливу.

Смарагд, судячи з різних джерел, підходить практично всім, за винятком Скорпіонів, Козерогів і Водоліїв, але це складний камінь, його краще носити людям, що досягли певного духовного розвитку, а це нечасто зустрічається, особливо в дошлюбному віці. З цих же причин не даруйте молодій дівчині малахіт і нефрит.

Оригінальним подарунком буде брошка або панно з фініфті - вони зараз в моді, і завжди в ціні. Також доречним подарунком буде скринька, дорога шпилька, вишита вручну хустка, і т.д. Не даруйте такі речі, як, наприклад, кімнатний фонтанчик, річ повинна бути тільки для особистого користування. Пошукайте подарунок, походіть по найкращим магазинам, може, навіть не в своєму місті чи країні, не купуйте першу-ліпшу гадану вам як підходящу дрібничку. Якщо вам щось сильно сподобалося, вийдіть з магазину і прямуйте в наступний - якщо захочеться терміново повернутися, значить, інтуїція підказує, що це і є найкращий подарунок для вашої нареченої.

У кожному разі, що б ви не дарували, це має бути якісно виконана річ, доречна, а головне, подарована і прийнята від душі і серця.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com