Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Золота рибка Академії

Міжрегіональна Академія управління персоналом завжди підтримує своїх талановитих студентів, яким вдається поєднувати навчання з активним спортивними життям, здобуваючи чисельні перемоги у різних турнірах.

Однією з таких зірок Академії є студентка Економіко-правового технікуму при МАУП Катерина Істоміна, майстер спорту з плавання, перспективна спортсменка, багаторазова рекордсменка України, яка  знову радує своїми перемогами та досягненнями. Талановита дівчина нещодавно брала участь у турнірах з плавання. Зі змагань юна спортсменка привезла чергові перемоги.

З 19 по 20 лютого відбувся відкритий турнір з плавання «Повір у себе» на призи Героя України ЗМС Віктора Смірнова, який проходив у Донецьку, в рамках програми Спартакіади Донецької області.  Катерина проплила на цьому змаганні чотири дистанції: 200 метрів  — вільним стилем,  50 метрів та 100 метрів батерфляєм та 100 метрів — на спині. На всіх чотирьох дистанціях Катерина Істоміна здобула перші місця, а також перемогла в номінації «За високі досягнення». Приємною несподіванкою був подарунок від організаторів турніру  — DVD-програвач.

 А нещодавно Катерина Істоміна повернулася  з Чемпіонату України, що проходив 23-26 березня, де посіла п’ять перших місць. Молода спортсменка поставила 2 рекорди України на дистанціях 50 метрів і 100 метрів батерфляєм.

Катерина задоволена результатами змагань, але не збирається зупинятися на своїх досягненнях. У планах на майбутнє — активна підготовка до зимового Чемпіонату України з плавання. Дівчина продовжує свої тренування і впевнено крокує  до нових перемог.

Прес-центр МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com