Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Делегація МАУП на освітній конференції у Японії

6 — 8 березня у столиці Японії Токіо відбулася Міжнародна конференція з питань освітніх послуг, на якій були представлені близько 50 агентських компаній Японії та 39 навчальних закладів з різних регіонів світу. У складі делегації від МАУП у конференції взяли участь Голова Наглядової ради МАУП Георгій Щокін та проректор з міжнародних зв’язків — генеральний директор МВУ Академії Ігор Піляєв.

Конференції передувала низка семінарів, присвячених особливостям освітньої системи Японії та специфіці роботи на місцевому ринку освітніх послуг. Під час конференції відбулися переговори делегації МАУП з рядом японських компаній, зацікавлених у співробітництві з Україною. Особливий інтерес у японських партнерів викликали пропозиції щодо проходження мовної підготовки в Україні. Делегація мала змогу вивчити передовий досвід Країни Висхідного Сонця у галузі вищої освіти. Вже на шляху до батьківщини учасники конференції отримали скорботну звістку про величезне стихійне лихо, що спіткало Японію. З болем у серці делегація Академії висловлює глибокі співчуття і слова підтримки японському народу і всім потерпілим від стихійного лиха та сподівається на найшвидше подолання наслідків катастрофи.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com