Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Замах на брата

30 серпня кілька невідомих кинули на територію посольства Росії в Білорусі дві пляшки із запалювальною сумішшю, одна з яких потрапила в припаркований автомобіль.

Проте, великої пожежі не виникло. В результаті нападу ніхто зі співробітників посольства не постраждав.

Міністерство закордонних справ Росії наполягає на проведенні розслідування події біля посольства РФ у Мінську.

Про це УНІАН повідомили в департаменті інформації та преси МЗС РФ.

Повідомляється, що вчора увечері на територію Посольства Російської Федерації в Білорусі невідомими особами було кинуто дві пляшки із запалювальною сумішшю. Лише випадково ніхто зі співробітників російської дипломатичної місії не постраждав.

“Розцінюємо цю подію як обурливий акт, за яким є видимим прагнення певних сил спробувати перешкодити нормальній роботі посольства і привнести в двосторонні відносини елементи недовір`я і напруженості”, — говориться в повідомленні.

Російська сторона наполягає на проведенні оперативного і ретельного розслідування всіх обставин події, виявленні та покаранні організаторів і виконавців злочину.

“Виходимо з того, що з боку правоохоронних органів Республіки Білорусь буде вжито всіх необхідних заходів для безумовного недопущення подібних акцій в майбутньому”, — відзначають в МЗС РФ.

 unian

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com