Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЕЛІТА ТА РЕГІОНИ

Відставка Нестора Шуфрича з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій не призведе до розколу в Партії регіонів. Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє УНІАН.

«Якщо відповісти стисло, по-одеськи: не дочекаєтеся. Ніколи», — сказав він.

За його словами, в Партії регіонів зібрана практично вся українська еліта — менеджерська і управлінська, і спортивна, і наукова, і інтелектуальна.

«Природно, всі члени фракції Партії регіонів — це яскраві, неординарні особистості, люди, які мають свою життєву позицію, свою точку зору з принципових питань», — заявив Чечетов.

При цьому, за словами депутата, «на відміну від наших політичних опонентів, усі ці люди вміють грати в єдиній команді, це командні гравці, здатні підпорядкувати свої особисті інтереси інтересам єдиної команди».

Він також зазначив, що на сьогодні головним при призначенні на ті чи інші напрями роботи визначалися професійні якості, управлінський досвід і уміння грати в єдиній команді для досягнення кінцевого результату.

«Усі решта критерії мають другорядне значення», — сказав Чечетов.

За його словами, в політиці, як у футболі, «головний політичний тренер країни — президент — на політичному полі переставляє гравців, робить певні рокіровки для досягнення головної мети — досягти кінцевого стратегічного результату, підняти економіку і підвищити рівень життя людей». 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com