Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Пряме правління

Кримська «Свобода» вимагає від Президента України ввести на території Криму та Севастополя пряме президентське правління, а також скасувати автономію Криму через прояви вахабізму. Про це ІМК повідомили в прес-службі ВО «Свобода».

«ВО «Свобода» неодноразово вимагало від правоохоронних органів вжити заходів щодо негайного припинення діяльності екстремістських організацій та угруповань на території України, але бездіяльність влади призвела до початку кривавої бійні. У п’ятницю, 18 червня 2010 року, у селі Дніпровка поблизу Джанкоя 26-річний вахабіт перерізав ножем горлянку 5-ти річному Віктору Шемякіну зі словами «Это наша земля, а не ваша!» Це сталось у дитячій пісочниці, на очах у 3-річної сестри безневинної дитини та іншої 5-річної дівчинки. Ще не минуло й місяця, як інший 30-річний вахабіт зґвалтував 16-річну дівчину та відтяв їй голову», — йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим, кримська «Свобода» вимагає від Президента ввести на території Криму та Севастополя пряме президентське правління, від Служби безпеки України негайно силовим шляхом нейтралізувати діяльність усіх екстремістських та сепаратистських організацій на території АР Крим та міста Севастополя.

Також кримська «Свобода» вимагає від Верховної Ради України терміново внести зміни до Конституції, скасувавши неконституційний статус Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і, повернувши півострову споконвічну християнську назву Таврида, утворити Таврійську область.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com