Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«За досягнення в науці»

Днями у Харківському регіональному Центрі Міжнародної Громадської Організації «Міжнародна Кадрова Академія» (МКА) відбулося урочисте вручення золотої медалі «За досягнення у науці» Віталію Іванову — кандидату технічних наук, дійсному члену (Академіку) МКА.

«Міжнародна Кадрова Академія»  (МКА) заснована у 1996 році з штаб-квартирою у Києві. МКА об’єднує близько двох тисяч колективних та індивідуальних членів з багатьох країн Європи, Азії, Африки та Америки. Колективні члени МКА — це авторитетні наукові та громадські організації, ВНЗ, підприємства країн СНД та далекого зарубіжжя. Серед індивідуальних членів Академії — державні та громадські діячі, дипломати та політики, вчені та педагоги, менеджери та підприємці з багатьох країн світу.

Віталій Іванов понад двадцять років відпрацював в організаціях, які займаються прикладними дослідженнями іоносфери і є учасником інноваційних проектів в галузі космічної радіофізики. Заслуги Віталія Інокентійовича Іванова підтверджені понад 80-ма публікаціями у наукових виданнях.

Золоту медаль «ЗА ДОСЯГНЕННЯ В НАУЦІ» вручив директор Харківського регіонального центру МКА — професор Павло Мірошниченко.

На церемонії вручення був присутній представник однієї з провідних компаній Харкова, член-кореспондент Міжнародної Кадрової Академії Олександр Федорець.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com