Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОПОЗИЦІЯ НЕ ВІРИТЬ ПРЕЗИДЕНТУ

БЮТ вважає нещирими заяви президента Віктора Януковича щодо діалогу з опозицією.

Про це заявив БЮТівець Сергій Соболєв, коментуючи наміри Януковича зустрітися з представниками всіх політичних сил.

«Перш ніж проводити круглі столи з опозицією владі потрібно припинити політичні репресії, відмовитись від порушень прав опозиції, у тому числі в парламенті. І тільки тоді, на нашу думку, можливі подібні круглі столи», — сказав він, повідомляє прес-служба БЮТ.

Крім того, на думку Соболєва, Януковичу «не пасує тога захисника Конституції, в яку він вирядився, пояснюючи свою позицію щодо місцевих виборів». Він додав, що саме В.Яну­кович несе персональну відповідальність «за антиконституційне скасування місцевих виборів, які мали відбутися в травні».

«Замість того, щоб виконувати Конституцію, нам пропонують змінювати виборчий закон, і не відомо, в якому режимі проводити вибори. Це є прямим порушенням Конституції», — заявив Соболєв. На його думку, за «піклуванням» В.Януковича про вибори стоїть не прагнення повернутися в конституційне поле, «а бажання організувати вибори в найбільш слушний для Партії регіонів момент, сформувати найзручніші для ПР правила їхнього проведення та підігнати дату голосування під завершення формування власної адміністративної вертикалі, здатної перетворити ці вибори на фарс».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com