Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КРАСА — ТО ВІЧНА ЦІННІСТЬ

Традиційне весняне свято краси та творчості відбулось 12 березня в у Міжрегіональній Академії управління персоналом. Академія обирала серед студенток найпривабливішу, найдотепнішу, найрозумнішу дівчину. Дівчат, які здобувають різні спеціальності: юриста, економіста, маркетолога, фінансиста чи бухгалтера, об’єднало прагнення позмагатися за звання найкращої студентки свого вузу.

На учасниць конкурсу «Студентська красуня МАУП 2010» чекали цікаві і неординарні завдання «Мій ідеал», «Весняні фантазії», «Пляжний сезон», «Королева об’єктиву», «Парад вечірніх суконь».

Обрати кращу не легко, члени журі звертали увагу не лише на творчість, неповторність, інтелект, зовнішні дані, оригінальність виступів дівчат,  а навіть на вбрання, яке підбирали для себе конкурсантки. Серед членів журі — голова журі — ректор МАУП Валерій Захожай, проректор з наукової роботи Микола Головатий, проректор з позанавчальної роботи Людмила Біжик, генеральний директор Всеукраїнського університету МАУП Сергій Ярошенко, голова студентської ради Академії Мирослав Цибулюк, а також призерки конкурсів минулих років.

Цього року у фіналі взяли участь 12 учасниць, які стали фіналістками за результатами конкурсу Президентського університету МАУП (м. Київ), а також кращі дівчата Всеукраїнського університету МАУП, які приїхали до столиці з регіональних підрозділів Академії, аби показати себе і позмагатися за корону першої красуні свого вузу. У кожній учасниці була своя родзинка, свій талант і особлива неповторна привабливість. Відповідно кожна з дівчат отримала нагороду у певній номінації:

«Міс симпатія журі» — Лілія Данильчак з Львівського інституту МАУП, «Міс глядацьких симпатій» — Поліна Руденко з Одеського інституту МАУП, «Міс вишуканість» — Світлана Рибалко — студентка Кіровоградського інституту МАУП імені Св. Миколая, «Міс досконалість» — Катерина Місюра з Одеси, «Міс фото» — Наталія Осадча — студентка Економіко-правового технікуму при МАУП, «Міс модель» стала Інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Марина Добрицька, «Міс артистизм» — Марія Нагірна зі Львова, «Міс чарівність» — студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Лариса Підопригора, «Міс елегантність» — Аннєта-Даніела Кузнєцова з Інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса.

Журі обрало також двох чарівних призерок фіналу: ІІ місце посіла Юлія Менчук з Інституту менеджменту та бізнесу ім. Богдана Хмельницького, а ІІІ місце — студентка Черкаського інституту МАУП Олександра Смолярчук. 

А перше місце і звання — «Студентська красуня МАУП 2010 року» отримала Софія Федченко — студентка І курсу Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій.

«Перемогти у конкурсі мені допомогла наполеглива праця і підтримка викладачів. На мою думку, крім зовнішності дуже важливо проявити свій артистизм, добре зіграти свої образи, а також тримати зв’язок з публікою. Цей конкурс — можливість проявити себе і показати, що в душі», — поділилася враженнями Софія.

Краса і вишуканість Софії проявилася і в образі звабливої Гейші, і в енергійній ролі дівчини, що перевершує Джеймса Бонда. Тож найбільшу кількість голосів і корону першої красуні Академії журі віддало саме Софії.

Вітаємо «Міс МАУП 2010»!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com