Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Облогу знято?

Всупереч заявам лідерів Партії регіонів про намір стояти до інавгурації Президента Віктора Януковича, акція «Україна — за чесні вибори!», розгорнена 17 січня під стінами ЦВК і посилена 18-го, так само несподівано згорнулася.

Сьогодні на площі Лесі Українки в Києві нічого не нагадує про вчорашній збіг декількох тисяч прихильників Януковича, що вийшли на мітинг як з ідеологічних міркувань, так і за гроші (за свідченням багато з них). Зникла сцена, немає польової кухні, що зігрівала мітингуючих гарячим сподіваємося, відвезено декілька десятків біотуалетів. Підтвердилися вчорашні неофіційні слова технічних організаторів акції про те, що команди продовжувати її від партійних лідерів не поступило. Проте, Партія регіонів, як і раніше продовжує утримувати стратегічну в період виборів точку столиці. Під стінами Центрвиборчкому як і раніше стоять легкі намети і армійська штабна. Нагадаємо, що регіонали «застовпили» за собою право проводити масові заходи на трьох київських площах — Лесі Українки, Софійської і Михайлівської, — до 7 лютого, коли відбудеться повторне голосування по виборах Президента України.  

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com