Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новий Рік принесе надію

Шановні читачі, автори газети, партнери та колеги Видавничого дому «Персонал»!

Студенти, викладачі, співробітники відокремлених структур МАУП!

Минає ще один рік від Різдва Христового, він стає черговою віхою життя, про яке ми на шпальтах нашої газети прагнули нести правдиве слово, плідно співпрацювати з вами, разом радіти нашим здобуткам.

З притаманним оптимізмом ми, українці, щиро віруємо у торжество Благодаті Божої на рідній землі. Тож прославимо новонародженого Христа і будемо просити Господа, аби український народ у Новому році жив у достатку та злагоді в оновленій державі.

Нехай Новоріччя засяє для Вас святим, ясним, незгасним вогником, осяє новими перемогами на життєвому шляху задля блага Вашої родини та розквіту нашої Вітчизни!

Нехай у Ваших оселях завжди панують Віра, Надія та Любов!

Нехай цей рік подарує Вам радість незабутніх зустрічей та яскравих відкриттів, перемог і звершень, новий професійний і життєвий досвід!

Добробуту, миру, любові, злагоди, родинного тепла, щирих друзів та партнерів!

Щастя, козацького здоров’я, душевної злагоди, незгасного оптимізму, здійснення всіх сподівань Вам, Вашим рідним, близьким та колегам!

Приносимо Вам найщиріші вітання з великим, світлим та радісним святом Різдва Христового і Новим роком благості Господньої!

Редакція
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com