Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Виберіть послом Ірині Мерлені!

З 14 по 26 серпня 2010 року в Сінгапурі проходитимуть перші в історії Юнацькі Олімпійські ігри, участь в яких візьмуть молоді спортсмени віком від 14 до 18 років.

Ці змагання не лише спортивний, а й культурно-освітній форум. Кожна з країн-учасниць направляє до Сінгапуру свого посла — яскраву особистість, яка стане не лише обличчям країни у світовому юнацькому олімпійському русі, а й просуватиме ідеї олімпізму серед молоді на теренах своєї держави.

Хто ж стане «офіційним обличчям» України на Юнацьких Олімпійських іграх, залежатиме і від вас. Ваша думка вагома для нас.

Підтримаємо разом кандидатуру Олімпійської чемпіонки, відомої благодійниці, студентки третього курсу МАУП Ірини Мерлені! Впевнені, що їй буде до снаги на вищому рівні представити Україну. Адже Ірина Мерлені постійно дивує все новими талантами та підкоренням нових і нових мистецьких висот. Віддати свій голос за Ірину можна на сайтах Національного олімпійського комітету www.noc-ukr.org або Генерального радіо-партнера НОК «Гала-радіо» www.galaradio.com.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com