Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Авторинок Китаю — плюс 83%

Попри економічну кризу, продажі автомобілів в багатьох країнах Європи зростають. Це стало можливим завдяки програмі допомоги покупцям — при утилізації старої машини і покупці нової влади європейських країн виділяють субсидії у розмірі 1000-2500 євро.

Є подібна програма і в Китаї (там, правда, дають не гроші, а податкові пільги). Причому, після її введення на авторинку Піднебесної, стався справжній вибух купівельної активності — у вересні продажі в Китаї збільшилися відразу на 83,6% в порівнянні з тим же періодом минулого року. Лише за перший місяць осені китайці купили більше 1 млн. легкових машин! А продаж за 9 місяців цього року складають вже 7,24 млн., що на 41,9% більше, ніж в 2008 році. За прогнозами, за підсумками всього 2009 років продажу автомобілів в Китаї складуть 12 млн. автомобілів, що може зробити цю країну найбільшим авторинком в світі! Адже продажі машин в США продовжують знижуватися (торік там було реалізовано 13,2 млн. автівок).

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com