Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

BMW припиняє випуск «п’ятірки»

Згідно попередньої інформації, автоділери в Європі припиняють при­йом заявок на нинішнє покоління BMW 5-ої серії. А в грудні баварська компанія зупинить конвеєр по виробництву цієї моделі. Причина для такого рішення полягає не у фінансовій кризі і падінні продажів. Просто BMW почне модернізацію свого головного конвеєра на заводі в Дінголфінзі для того, щоб на початку 2010 року почати там випуск абсолютно нової «п’ятірки».

Не виключено, що нову «п’ятірку» покажуть вже в січні на автосалоні в Детройті, проте, продажі машини почнуться лише ближче до весни. Нова «п’ятірка» буде трохи більшою (на 20 мм) за автомобіль, що нині випускається, — її довжина складе 4860 мм. Також варто розраховувати на збіль­шення колісної бази — завдяки цьому простору в салоні стане трохи більше. Ну а під капот BMW 5-ої серії почнуть ставити нові мотори, у тому числі і 6-циліндровий об’ємом 3,0 л з турбонаддувом (306 л.с.). З’явиться і економічна версія 520d, яка матиме мотор об’ємом 2,0 л (163 л.с.). Така машина стане витрачати на кожних 100 км. дороги в так званому змішаному циклі всього 4,1 л палива.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com