Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Реінкарнація трамваїв

Комунальне підприємство Київпастранс готує документацію для організації тендеру на проведення проектних робіт з будівництва траси швидкісного трамвая від житлового масиву Вигурівщина-Троєщина до проспекту Возз’єднання, звідки жителі столиці зможуть дістатися на Правий берег міською електричкою.

Кількість перевезених міською електричкою пасажирів щоденно зростає. З моменту відкриття руху можливістю швидко дістатися з Троєщини до Петрівки вже скористалося близько 120 тисяч осіб.

В порівнянні з початком минулого місяця, середня кількість пасажирів міської електрички зросла вдвічі, і щодня сягає семи тисяч.

На сьогоднішній день до виходу на маршрут готується ще один електропотяг. Крім того, як зазначають у Київпастрансі, вводяться в дію плани з відкриття наступних двох станцій міської електрички — ведуться проектні роботи з реконструкції станцій Сирець, Борщагівка та будівництва підходів до них.

Проект міської електрички передбачає, що перша її черга з’єднає станції: Борщагівка, Рубежівська, Сирець, Вишгородська, Зеніт, Київ-Петрівка, Городня, Київ-Дніпровський, Лівобережна, Русанівка, Дарниця.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com