Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Замість «графіті» — українська народна символіка

Стіни, вікна, двері в школах, дитячих садках, житлових будинках, у брутальних написах або обмальовані «графіті». Епідемія несмаку, бруду! Серед якого зростають наші діти. Вони сприймають це за норму і у такий спосіб у них руйнується відчуття прекрасного.

Зробити подвір’я красивішим можуть лише небайдужі люди. Киянин Гострий Віктор Григорович, є саме такою людиною. Ось, що він говорить: «Друге літо я втілюю в життя свою мрію — прикрасити свій під’їзд, будинок, свою Русанівку. Зробив більше 150 кв. м. декоративного розпису в дитсадках, на дитячих майданчиках, в дитячій поліклініці, на стадіоні тощо. Дякують і дорослі, і діти. Проте потребую також і правої підтримки влади — і це дуже важливе питання. Запрошую до співпраці усіх охочих, незалежно від віку і можливостей. Готовий поділитися досвідом, а також вислухати ваші пропозиції, тел. 8-098-767-00-06».

Якщо ви бажаєте, щоб ваші діти зростали в красивому місті, приєднуйтесь до таких, як Віктор Григорович, або організовуйте власні проекти. Краса вашого подвір’я у ваших руках.

 

Віктор Заруба

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com