Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

До Всесвітнього дня книги і авторського права

«Книги — джерело знань і мудрості», — під таким девізом 23 квітня 2009 року відбулася інформаційно-пізнавальна бесіда у Міжнародному бібліотечно-інформаційному центрі імені Ярослава Мудрого, яку провели заступник генерального директора Олена Миколаївна Посвистак, старший бібліотекар Надія Іванівна Прокопенко та бібліотекар Людмила Володимирівна Рог зі студентами першого, другого і третього курсів економіко-правового технікуму Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Міжнародний бібліотечно — інформаційний центр ім. Ярослава Мудрого МАУП є справжнім осередком знань і кн7ижковою скарбницею. Він здійснює інформаційне забезпечення студентів, створює їм належні умови для підвищення свого професійно — інтелектуального рівня, сприяє культурному та духовному розвитку, збагачує внутрішній світ молоді. Висока якість обслуговування та впровадження сучасних технологій дозволяє швидко та зручно отримувати потрібну інформацію, ефективно використовувати власний час. Нині МБІЦ нараховує 370 тис. примірників навчальної, наукової та довідкової літератури. 300 найменувань спеціалізованих та періодичних видань. Співробітники бібліотеки — найкращі фахівці, які можуть вчасно надати необхідне джерело або точний шлях до його пошуку.

У ході заходу студенти дізналися про історію виникнення книги та її шлях від давнини до сьогодення, про історію Всесвітнього дня книги та його зв’язок з видатними письменниками В.Шекспіром, М.Сервантесом, Гарсіласо де ла Вега, глибше зрозуміли суть авторського права.

У дружній атмосфері пройшла бесіда про роль художньої літератури у житті людини. Студенти із захопленням слухали декламування творів Тараса Шевченка, Лесі Українки та Ліни Костенко, у виконанні бібліотекаря Людмила Володимирівна Рог та студентів групи  КП-32 Соловей Тані, Максименюк Олі, Пилипчинець Діани, переконуючись, що

Книги — це
велике диво,
Доторкнешся ти
до них тремтливо –
Мудрістю повіє вмить
від них.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com