Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У добру путь!

9 квітня 65 випускників Українсько-Азербайджанського інституту соціальних наук і самоврядування ім. Г.А. Алієва отримали дипломи. Студенти заочної форми навчання досягли освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», «Магістр» і «Спеціаліст» та отримали дипломи відповідного зразка за такими спеціальностями: «Соціологія», «Психологія» та «Соціальна педагогіка».

Привітати своїх випускників прийшов широкий професорсько-викладацький склад: ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Валерій Захожай, директор Українсько-Азербайджанського інституту соціальних наук і самоврядування Іван Бідзюра, декан факультету соціальних наук Любов Гончар, завідувач кафедри медичної психології та психокорекції Анатолій Чуприков, завідувач кафедри соціології та соціальної психології Ольга Сусська, заступник завідувача кафедри загальної та практичної психології Олена Шопша.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор МАУП Валерій Захожай: «Ви отримали багато знань, щоб застосовувати їх на практиці. Успіхів у трудовій діяльності. Ви — наше обличчя та надія». Крім того, він запросив всіх бажаючих продовжувати навчання: «Я не кажу вам прощавайте, я говорю — допобачення». Іван Бідзюра у своєму вітанні наголосив на практичному значенні отриманих знань і побажав успіхів: «Будьте сміливими в усіх ваших ділах». Анатолій Чуприков запевнив у важливості набутих знань, які можуть стати корисними у будь якій сфері діяльності кожного.

Від імені всіх випускників зі словами подяки виступив Євгеній Козицький: «Маю надію, що наші зусилля не втрачені марно. Велике всім спасибі».

Приємно, що Академія випустила нову молоду плеяду фахівців високого ґатунку, які повністю готові до професійної діяльності. У добру путь, шановні випускники!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com