Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Допоможуть, але не всім

Малозабезпеченим сім’ям не надаватиметься державна соціальна допомога, якщо працездатний член сім’ї не працює і не перебуває на обліку в центрі зайнятості та не навчається.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства праці та соціальної політики, це передбачено у постанові, прийнятій урядом на черговому засіданні 11 березня.

За словами міністра праці та соціальної політики Людмили Денісової, „урядова постанова розроблена у зв’язку з прийняттям Закону „Про внесення змін до Закону України „Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».

Разом з тим Комісіям при місцевих органах виконавчої влади в окремих випадках надано право приймати рішення про надання допомоги особам, які не працюють, у разі, якщо у їх сім’ях виховується троє і більше дітей, або у складі сім’ї є інвалід, а також якщо сім’я не має будь-яких джерел для існування в результаті тривалої хвороби одного або кількох членів сім’ї.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com