Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Машини для медиків

Ключі від 11 нових автомобілів урочисто вручив представникам сільських медичних закладів в. о. голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Балога під час робочої поїздки на Тячівщину.

Санітарні автомобілі загальною вартістю майже 2 млн грн придбали за рахунок державного бюджету. Оскільки Тячівський, Рухівський і Хустський райони найбільше постраждали від паводку, то отримані автомобілі розподілили саме у ці райони. За словами Івана Балоги, незважаючи на відсутність фінансування з державного бюджету на придбання санітарних автомобілів, область цього року планує придбати 45 одиниць транспорту. На це з обласного бюджету буде виділено 3 млн грн.

Загалом за рахунок обласного бюджету за останні три роки на Закарпатті було закуплено 43 автомобілі. На сьогодні санітарні автомобілі потребують ще понад 80 амбулаторій загальної практики — сімейної медицини області. На цей рік в державному бюджеті не передбачено коштів на придбання санітарних автомобілів та медичного обладнання.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com