Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Двері, які завжди відкриті для Вас!

Хтось, можливо, вже давно визначився з майбутнім фахом, а хтось ще й до сьогодні не може обрати бажану професію та ВНЗ, в якому хоче навчатися. Під час вибору навчального закладу важливим фактором є тісне знайомство з системою освіти та основними напрямками роботи ВНЗ. Для того, щоб майбутні студенти змогли знайти відповіді на всі питання, Міжрегіональна Академія управління персоналом традиційно проводить дні відкритих дверей.

МАУП гостинно приймає у своїх стінах всіх бажаючих. У цей день абітурієнти зможуть особисто поспілкувалися з викладачами, методистами та керівництвом Академії, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії: на власні очі побачити бібліотечно-інформаційний центр, навчальні корпуси, комп’ютерні класи, аудиторії, спортивні майданчики та мальовничі парки й алеї на території Академії. Напередодні проведення дня Відкритих дверей ми дізналися основні переваги навчання в Академії. Охоче своїми думками поділився ректор МАУП Валерій Борисович Захожай:

«Після впровадження багаторівневої системи освіти, навчання в МАУП орієнтоване на компетенції, тобто на створення умов для формування на основі здібностей і мотивів кожним студентом власного діапазону особистих і професійних якостей.

Йдеться про формування нової парадигми підготовки фахівців, яка ґрунтується на використанні найкращих світових та вітчизняних освітянських здобутків.

І, перш за все, це реалізується за рахунок зміц­нення сильних сторін МАУПівської освіти. Мається на увазі — інтеграція нових методів навчання, надання студентам біль­шої самостійності, свободи вибору дисциплін, укрупнення курсів тощо.

Сьогодні ми модернізуємо навчальний процес відповідно до положень Бо­лонської декларації. Реальна внутрішня і між­народна конкурентоспроможність випускників МАУП дозволила нам стати провідним центром підготовки національних кадрів у сфері міжнародного бізнесу, економіки, права тощо.

Так, наші магістри паралельно навчаються за сертифікованими тренінговими програмами. За магістерськими програмами передбачено (і це ду­же важливо!) проходження практики, виконання реального консультаційного проекту на замовлення організації. При цьому, тематика таких робіт орієнтована на обґрунтування глобальних рішень в тій чи іншій галузі. Для вирішення цих завдань сформований колектив висококваліфікованих фахівців, які постійно оновлюють змі­стовне наповнення курсів дисциплін, готують оригінальні авторські курси, активно впроваджують нові технології навчання. На мою думку, це задає високий рівень «інтелектуальної планки» навчального процесу, унаочнює процес перетворення знань на безпосередній фактор виробництва. Фундамента­льна основа, широкий кругозір та поєднання фахового спрямування з діловою спеціалізацією за­безпечують нашим студентам вагомі переваги на ринку праці

Щиро чекаємо зу­стрічі з Вами, наші майбутні студенти на Дні відкритих дверей 14 березня. Крім того, цього дня найбільш далекоглядні з гостей мають можливість не лише обрати спеціальність, але й отримати знижку на навчання 15 %».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com