Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Фальшиві наречені та іх виявлення детектив Турция

В останні роки поширеним способом шахрайства стало вимагання грошових коштів за допомогою шлюбних афер. Через сайти знайомств або електронну пошту особи, умовно звані фальшивими нареченими, знайомляться з майбутніми женихами, розвивають віртуальне спілкування, а потім вимагають певну суму грошових коштів на різні нужди. Тому, щоб не бути обдуреним і зрозуміти, хто стоїть за потенційною другою половиною і не стати жертвою шахраїв, рекомендуємо звернутися до послуг приватного детектива www.detectives-turkey.com. Послуги детективного агентства «Частный детектив Турция» включають встановлення особистості віртуальної подруги і виключають всі сумніви з приводу того, реальна це особистість чи чергова курортна наречена з Анталії, Белеку, Ізміру, Кемеру, Мармарису.

Звертайтеся до детектив Турция і він встановить особистість вашої нової знайомої, проведемо зовнішнє спостереження, а ви зможете дізнатися - чи реальна мета цієї людини, або цечергова фальшива наречена.

Якщо Ви зібралися з'єднатися узами шлюбу з коханою людиною і при цьому маєте деяку нерухомість, портфель інвестицій і заощадження в банках і крім усього іншого плануєте підписати шлюбний контракт, то не зайвим буде перевірити особу Вашого партнера по майбутньому спільному життю через детективне агентство або приватного детектива. Шлюбні аферисти і фальшиві нареченої були у всі часи, але зараз, у вік інформаційних технологій шлюбні аферисти в інтернеті почуваються особливо привільно і безкарно.

 детектив Турция Скільки історій про розсудливих, досить жорстких в бізнесі джентльменів і леді, які легко попалися на вудку фальшивої нареченої або сучасного Остапа Бендера! Знайомство найчастіше здійснюється по інтернету або в елітних закладах VIP-класу, на модних курортах. Шлюбні афери провертаються цими фахівцями віртуозно, і потерпіла сторона залишається в кращому випадку з половиною статків, які були в неї до вступу в шлюб і з розбитим серцем.

Як розпізнати шлюбного афериста або зробити перевірку нареченої? Довіртеся професіоналам! Тільки приватний детектив може ненав'язливо, делікатно і не звертаючи на себе увагу, здійснити перевірку даних нареченої і встановити справжність особистості нареченої і подробиці її минулого.

Буває, при першому ж знайомстві Вам людина дуже сподобалася, Ви хотіли б будувати з нею міцні тривалі відносини, але Вас «терзають невиразні сумніви», гризе хробак сумніву і закрадається тінь недовіри. Якщо Ви познайомилися на курокті, в інтернеті або в закладі високого класу, вас насторожують її як би випадкові питання про наявність майна і цінностей, не тягніть, доки Ви не занурилися у відносини і емоційну залежність з головою. Звертайтеся в детективне агентство і розвійте свої сумніви! Адже краще витратити копійки зараз, ніж втратити заощадження, майно, дорогоцінний час і віру в людей потім!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com