Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Студенти мауп відстояли честь країни

Кікбоксери МАУП здобули найвиші нагороди в Афінах

З 31січня по 2 лютого в Афінах пройшов Міжнародний турнір з кікбоксинга «Афіни Челендж». У турніри брали участь представники 21 країни (1,5 тисячі спортсменів). Спортсмени збірної команди МАУП успішно репрезентували Україну на цих престижних міжнародних змаганнях. Наші хлопці виступали в двух розділах кікбксинга: семі-контакті і лайт-контакті. Студент інститут Міжнародної економіки Артем Носков виборов перше місце у розділі лайт-контакту (вага до 85 кг). Він переможно провів три поєдинки, продемонструвавши техніку і волю до перемоги. Артем Носков виступав і у розділі семі-контакт, де виборов почесне третє місце. Лише у півфінальному двобої він поступився чемпіонові світу з Угорщини. Студент інституту міжнародної економіки Павло Зам’ятін здобув перемогу у розділі лайт-контакту (до 75 кг), перемігши у трьох поєдинках. Він обійняв третє місце у розділі семі-контакту. У півфіналі поступився досвідченому спортсменові з Італії. Студент Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Дмитро Безверхий посів третє місце у розділі лайт-контакту (вагова категорія до 65 кг). У півфіналі наш спортсмен поступився грекові.

Наступним стартом нашої команди буде традиційний Кубок Європи з рукопашного бою, який пройде у Голландії з 10 по 13 березня. Побажаємо наших хлопцям успіху.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com