Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Німецька розкіш все ще має попит

Maybach і Daimler AG відомі як виробники ультрашикарних і комфортабельних автомобілів заявили, що, не дивлячись на економічну обстановку, що щодня погіршується, черга на їх автомобілі значно не скорочується. Автомобілі вартістю від 340 000 $ все ще мають попит.

Близько 300 одиниць автомобілів було випущено в 2008 році, це на 100 одиниць менше в порівнянні з минулим роком. Залежно від комплектації і смаків споживачів, компанії вимагається від п’яти до семи місяців для випуску унікального автомобіля. Багаті американські покупці складають від 40 до 50 % споживачів авто цієї марки.

Thorsten Lenz — один з менеджерів компанії, говорить, що зовнішній вигляд автомобіля, введений ще в 2003 році, може використовуватися компанією і далі на протязі ще як мінімум чотирьох років.

«Одна з концепцій компанії і марки Maybach — те, що елегантність і екстер’єр автомобіля може не піддаватися зміні щороку або навіть три або чотири роки» — уточнює  Lenz.

Так само не піддаються зміні і двигуни марки, отриманий від Mercedes-Вenz AMG могутній V-12 володіє достатньо хорошою «ненажерливістю», але компанія по колишньому використовує цей агрегат для своїх нових моделей.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com