Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гроші за брухт

Влада ФРН пропонуює винагороду за утилізацію старих автомобілів. Власники таких зробили 270 тис. телефонних дзвінків в перший же день роботи гарячої лінії, оператори якої дають докладну інформацію про цю акцію.

Суть ініціативи уряду Німеччини полягає в тому, щоб вручити автомобілістам країни, що володіють машинами, вік яких перевищує дев’ять років, грошові премії в розмірі Ђ 2,5 тис. за утилізацію старого транспортного засобу і придбання нового. Влада виділяють на ці цілі Ђ 1,5 мільярда. Очікується, що завдяки цьому на дорогах країни з’явиться близько 600 тис. нових автомобілів.

Стара машина повинна знаходитися у власності власника не менше одного року. Крім того, ця людина має бути зареєстрованим власником нового автомобіля.

Не дивлячись на те що мета даного заходу полягає в наданні допомоги німецькому автопрому, постраждавшому від фінансово-економічної кризи, вона розповсюджується також на імпортні автомобілі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com