Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Представлений новий Matiz

На автосалоні в Детройті компанія Chevrolet представить автомобіль, який прийде на зміну Matiz. Правда, не тому Daewoo Matiz, який став хітом на наших дорогах, а європейському Chevrolet Matiz (у нас він продається як Chevrolet Spark).

Зовні новий автомобіль виглядає майже так само незвично, як і представлений ще в 2007 році концепт Beat. Машинка отримала величезний повітрозабірник, великі передні фари, незвичний бампер. Інформації про технічні особливості нового Matiz поки немає. За деякими даними, цей автомобіль отримає мотор об’ємом 1,2 л, причому як в атмосферному варіанті, так і з турбонаддувом.

Скільки коштуватиме Matiz 21-го століття? Поки на це питання ніхто не може відповісти, адже серійний випуск цієї машинки почнеться тільки в кінці року. Але можна не сумніватися, що автомобіль подорожчає. А це означає, що йому вже ніколи не бути у нас таким популярним, як старий Matiz, випуск якого, до речі, продовжиться на заводі в Узбекистані.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com