Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Допомога постраждалим від вибуху

Постраждалі від вибуху в п’ятиповерховому житловому будинку в Єв­паторії сьогодні одержали ключі ще від 25 нових квартир. Ключі від квартир вручали міністр праці та соціальної політики України Людмила Денісова, міністр праці та соцполітики Криму Раєт Сеттаров і мер Євпаторії Андрій Даниленко. Спочатку євпаторійцям передбачалося вручити ключі від більшої кількості квартир, але з якихось причин деякі сім’ї сьогодні відсутні на заході, передає УНІАН.

Як повідомила телефоном керівник прес-служби виконавчого комітету Євпаторійської міської ради Олена Гармашова, постраждалим сьогодні, крім ключів, вручили свідоцтва про власність і техпаспорти від квартир.

«Ці правовстановлюючі документи безкоштовно зробила міська влада. Їм (постраждалим) не треба бігати по інстанціях — вже все готове», — сказала Гармашова. Вона також повідомила, що остання партія ключів від квартир буде видана постраждалим 27 січня.

У прес-службі Мін­праці та соцполітики України з посиланням на Денісову повідомили, що на сьогодні постраждалим «вже повністю виплачено всі грошові компенсації, вирішується питання оздоровлення сімей і, зокрема, дітей, постраждалих внаслідок надзвичайної події».

Денісова також повідомила, що дітей із постраждалих сімей, які навчаються на платній основі, переведуть на бюджетну форму навчання, а ті, хто вступатимуть до вищих навчальних закладів, навчатимуться за рахунок держави.

Нагадаємо, що Ввнаслідок трагедії загинули 27 людей. Вдалося врятувати 21 людину.

Кабінет міністрів України визнав непридатним для подальшої експлуатації напівзруйнований вибухом будинок.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com