Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Університет для пенсіонерів

У Кременчуці Полтавської області відкриють університет для пенсіонерів. Про це заявив глава Автозаводського райвиконкому Кременчука Володимир Коваленко.

В.Коваленко уточнив, що даний університет третього віку буде створений на базі Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету економіки і права.

»Це навчальний заклад для пенсіонерів, які вважають, що вчитися ніколи не пізно», — сказав він. До університету вступних іспитів не буде, а студквитки передбачені. Також будуть і канікули. Заняття проходитимуть двічі на місяць по дві години впродовж двох років, — розповів В.Коваленко. За його словами, в навчальному закладі, як і в інших навчальних закладах, буде ректор, своя атрибутика — статут, емблема, гімн і прапор. Планується, що у ВНЗ працюватиме два факультети: культурно-освітній та історично-краєзнавчий.

Нагадаємо, раніше планувалося до кінця осені 2008 року відкрити перші навчальні заклади для пенсіонерів у Києві, Полтаві та Черкасах. На сьогоднішній день такий ВНЗ для немолодих жінок існує лише в місті Ковель Волинської області.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com