Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Volvo подарує дітям 10000 машин

Шведська компанія вирішила зробити подарунок незабезпеченим дітям Таїланду. Volvo подарує їм 10 000 автомобілів.

Можливо, в Таїланді не святкують Різдва, але це не зупинило Volvo в прагненні зробити широкий жест напередодні найбільшого європейського свята. Шведський автовиробник подарує малозабезпеченим дітям Таїланду 10000 автомобілів.

Машинки будуть іграшковими, але, не дивлячись на це, жест Volvo заслуговує на пошану. Діти Таїланду зможуть насолоджуватися грою з такими моделями Volvo як Xc90, Xc70 і C30. Подарунок буде зроблений в рамках програми «Мій перший Volvo». Для створення іграшок шведський автовиробник об’єднався з компанією Viking Toys.

«Коли компанія Volvo ліцензіювала ці іграшки в Швеції, ми побачили очевидну можливість перетворити комерційний хід на спосіб порадувати наших наймолодших членів суспільства. Зокрема,  ми подумали про  дітей з неспроможних кругів, які потребують кожного промінця сонця і кожної можливості посміхнутися. За допомогою програми «Мій перший Volvo» ми хочемо проявити турботу і подати підтримку тайським дітям, які її потребують », — сказав Пол Стоукс (Paul Stokes), глава підрозділу Таїланду Volvo.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com